Nyproduktion

Kåvantorget 101

Funäsdalen - Kåvan, Härjedalens kommun Se på karta

4 890 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
17 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Chalet Kåvan
Om föreningen
Avgift
4 761 kr/mån
Driftkostnad
27 415 kr/år
Pris/m²
48 416 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till fjällens paradis - Funäsdalen, den riktiga fjällbyn

Här vid Funäsdalsberget som ligger i den mysiga och charmiga fjällbyn Funäsdalen finns allt du kan tänka utanför dörren. Ta en sväng i Smebacken eller varför inte Kyrkrännan som Åka skidor utsett till till en av de 11 bästa pisterna i Sverige samt en av de 11 bästa offpiståken i Sverige. Vill du hellre åka på längden kliver du bara i Nordic skis fina skidspår, 300 km i varierande terräng. Sommartid erbjuder området cykling, paddling, fiske och fina vandringsleder.

Vid foten av Funäsdalsberget, i direkt anslutning till skidbackarna kan du nu bli en del av den spännande utveckling som pågår i Kåvan. I detta fjällmecka bygger Protorp 20 exklusiva lägenheter i två etapper, Kåvan Chalet & Townhouse. Boendet har planerats för att effektivt passa en aktiv livsstil och hysa flera familjer utan att tumma på generösa rum för umgänge och gemenskap efter dagens äventyr. Inredningen är vald med noga omsorg om detaljer för att skapa en harmonisk och exklusiv fjällkänsla.

Etapp 1 Townhouse består av 14 bostadsrättslägenheter med planerad inflytt Q3 (juli-sept) 2022.
Townhouse är beläget ”mitt i backen”. Protops egna beskrivning av Townhouse lyder "det är bostäder som passar in naturligt i svenska fjällen och specifikt för denna plats i Kåvan". För att uppfylla det ritades tre låga volymer som smälter in i naturen och omgivningen. Gestaltningsprocessen och utvecklandet av dessa bostäder är skapat av skidåkare för skidåkare, där fokus har varit på kvalitet, funktionalitet och känsla.

I detta boende finns smarta förvaringar samt möjlighet till att ta hand om sin utrustning. Materialval är viktigt för fjällboendets karaktär. De valda materialen tål kyla och snö och de är typiska för fjällandskapet. Huset har en sockel i skiffer som harmoniserar väl med fasadens bruna träpanel, zinkgråa plåttak och takkupor. Fönstren är placerade rationellt och modernt, de är stora och generösa och släpper in ljus i rummen. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella för ett bekvämt boende i fjällen året runt. Här skall man kunna umgås och laga mat tillsammans i ett generöst allrum med plats för alla att samlas. Alla rum är varma och välkomnande med trägolv och träpanel med fina detaljer och snickerier. Den interiöra färgsättningen är ljus, varm och harmonisk. På entréplanet skapade vi ett praktiskt våtutrymme med bastu, dusch och wc. Alla lägenheter har gott om plats för förvaring tack vare ett kallförråd för utrustning och en klädkammare. Sovrummen är yteffektiva och ljusa. Chalet Kåvan Townhouse i Funäsdalen är lägenheten för dig som vill bo bekvämt ”mitt i backen”.

Kåvan Chalet & Townhouse - detta får du

- Ski in in/ Ski out. Unikt läge och boende mitt i backen i Kåvan - Funäsdalsbergets hjärta
- Inredning som är vald med noga omsorg om detaljer för att skapa en harmonisk och exklusiv fjällkänsla.
- Direkt närhet till längdspår i världsklass, 300 km i varierande terräng (Nordic ski längdspår)
- Direkt närhet till MTB-leder
- Möjlighet till mycket fina hyresintäkter om du önskar hyra ut ditt boende

Under viktiga dokument och länkar finns alla dokument.

Viktigt! Vi är igång med att teckna förhandsavtal. Inga reservationer görs, först att teckna gäller. Enkelt. Eller hur.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakt

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen