Gustavsbergsvägen 4

Gamla Norr, Växjö kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
HSBs BRF Gustavsberg i Växjö
Om föreningen
Avgift
4 238 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
24 410 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma bostadsrättslägenhet i etage om hela 114,5 kvm i populära Stjärnhusen. Här erbjuds den perfekta kombinationen av de gemytliga kvarteren med fina grönområden och närheten till centrum. Lägenheten är belägen på våning tre och fyra i huset där originaldetaljer såsom fina stavparkettgolv och spegeldörrar finns bevarade och andra detaljer tillvaratagits på bästa sätt.

Lägenheten är optimalt disponerad med väl tilltagna och lättmöblerade rum, 3-4 sovrum, två badrum varav ett med tvättmöjlighet och dusch. I anslutning till köket ligger ett trivsamt matrum och från vardagsrummet nås balkongen i ett härligt söderläge samt trappan upp till etageplanet.

HSB BRF Gustavsberg är en välordnad förening med god ekonomi som ger de boende en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband, förråd, sophantering och kabel-tv. Som medlem i föreningen får man tillgång till övernattningsrum, bastu, hobbyrum och träningsrum. På Gamla Norr bor man i en lugn och trivsam boendemiljö med grönskande omgivningar med lekplats och goda parkeringsmöjligheter. Centrum och stationen ligger på promenadavstånd och i närområdet erbjuds service i form av mataffär, frisörsalong och pizzeria.

Välkommen på visning till en hem som måste upplevas!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Emelie Pile

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Emelie Pile, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0705-40 48 22