Stamgatan 13

Gamla Östberga, Stockholms kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Östberga i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 696 kr/mån
Driftkostnad
3 100 kr/år
Pris/m²
35 789 kr/m²

Äntligen har du chansen att förvärva en exklusiv femma. Den här bostaden håller en genomgående god standard som återses i ett renoverat och snyggt kök med påkostade materialval. Köket blir en naturlig samlingsplats där det finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter vilket skapar en inbjudande känsla. Här kan ni med fördel samlas många för härliga middagar med familj och vänner. Två rofyllda sovrum som är lättmöblerade tack vare de genomgående parkettgolven och vitmålade väggarna. Ett rymligt vardagsrum som tillåter dig att inreda efter eget tycka och smak. Vardagsrummet har utgång till bostadens ljuvliga balkong i soligt läge och med utsikt mot grönskan. Helkaklat och fräscht badrum.

Det här boendet har idag en separat del i lägenheten som har en egen ingång, två sovrum, ett fräscht pentry, ett badrum och förvaringsmöjligheter i klädkammaren.

Gamla Östberga är ett hemtrevligt och mysigt område invid Stamparken. Grönskande omgivningar där det finns möjligheter till ett aktivt friluftsliv. I området finns beachvolleyboll, utegym, tennis och mycket annat. Det finns även lekplatser, förskolor och goda kommunikationer i området. Med buss tar man sig till Gullmarsplan på 10 minuter där det går tunnelbanor. In till stan har du 7-8 minuter bilväg.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Christian Johansson

Hemverket AB
Mäklare Christian Johansson, Hemverket AB
0776-71 16 11