Vajervägen

Garphyttan, Örebro Se på karta

1 995 000 kr

2 195 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Avgift
5 745 kr/mån
Pris/m²
17 051 kr/m²

Bjurfors Örebro har nu möjlighet att presentera ett nytt bostadsrättsprojekt med 8 stycken moderna parhus! Med ett riktigt bra läge i expansiva Garphyttan uppförs nu totalt 16 genomtänkta bostäder inbäddat i fantastisk miljö med närhet till spännande och natursköna omgivningar endast 15 minuter från Örebro city! De arkitektoniskt tilltalande husen har en unik karaktär som gör det enkelt för er familj att skapa ett personligt och hemtrevligt hem anpassat för just er.

Bostadens planritning erbjuder 117 väldisponerade kvadratmeter fördelat över två plan. Entréplanet erbjuder fantastiska sociala och öppna ytor med ett helt magiskt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Här ges gott om utrymme för både soffgruppsmöblemang och middagsbord i anslutning till det stilsäkra och fullutrustade köket med praktisk köksö samt köksinredning från Marbodal och vitvaror från Husqvarna. Entréplanet bjuder även på ett rymligt helkaklat badrum med både dusch och klädvårdsdel. På övervåningen ryms tre sovrum i bra storlek samt ytterligare sällskapsytor i ett allrum som enkelt kan göras om till ännu ett sovrum beroende på ert behov. Dessutom finns här ett helkaklat badrum med badkar.

Husen uppförs med genomgående hög standard med parkettgolv från Kärhs med vattenburen golvvärme på både entréplanet och övervåning, målade väggar och stilfullt helkaklade badrum. Tillval kommer att kunna göras! Husen säljs med sådd gräsmatta och grusade uppfarter/vägar.

Med utgång från vardagsrummet når ni den stora altanen på baksidan som ger generöst med utrymme för utemöbler. Utemiljön kring bostäderna kommer bli en naturlig och idealisk samlingsplats för barnfamiljerna med en parkliknande miljö med en centralt placerad lekpark med klätterställning och gungor – Här finns förutsättningar för hela familjen att trivas!

Garphyttan är ett litet familjevänligt samhälle vid foten av Kilsbergen endast 15 min från Örebro centrum. Ånnaboda och Storstenshöjden ligger runt hörnet där skid-, bad- och vandringsmöjligheter finns. I närområdet finns allt ni behöver för en smidig vardag med välsorterad mataffär, förskola och skola, idrottsplats samt busshållplats med smidig anslutning till Örebro.

Preliminär inflytt kvartal 2, 2022.
Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

OBS! Bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från slutresultatet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609