Kaplansgatan 26, 4tr

Gävle Centrum, Gävle Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Förening
HSB BRF Bogården i Gävle
Om föreningen
Avgift
7 482 kr/mån
Driftkostnad
1 680 kr/år
Pris/m²
22 008 kr/m²

Nu saluförs äntligen en unik och riktigt bra 5:a i etage med karaktär, högt läge, 2 badrum, 3 bra sovrum, stora sällskapsytor, väldigt god förvaring i form av bl.a. en generös klädkammare på övervåningen samt uteplats på loftgång mot grönskande innergård! Välkomna hem till denna rymliga bostad mitt i stan, som med sina två våningar bjuder in till såväl socialt umgänge som utrymme för att dra sig undan. Till bostaden medföljer en inre reparationsfond om 21 412 kr för de nya ägarna att nyttja till förbättringar/renoveringar. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd i källaren.

Föreningen Bogården är populär bland både yngre och äldre, för dess medlemmar finns en föreningslokal med fullt utrustat kök, bastu med relaxavdelning, cykelrum och tvättstuga.
I området har du nära till allt det bästa som staden har att erbjuda. Boulognerskogen ligger bara någon minut bort där du kan nyttja stadsbadet, café, utomhusgym och promenad/löparspår. Stortorget är även det bara minuter bort till fots. Centralstationen och Gävle sjukhus cyklar du till på 5 minuter. Högskolan ligger även den inom 10 minuters cykelavstånd.

Denna bostad behöver upplevas på plats, varmt välkommen på visning!
Med tanke på rådande situation, i och med Covid-19, är du välkommen att höra av dig till mäklaren för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle