Gröndalsvägen 106, vån 3

Gröndal, Stockholm Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Härden 115
Om föreningen
Avgift
5 536 kr/mån
Pris/m²
51 559 kr/m²
Antal besök
10 793
Dagar på Hemnet
8

Nu ges chansen att skapa ett drömboende och förvärva en av få unika etagevåningar i populära och mysiga Gröndal - endast ett stenkast från vatten och med närheten till kommunikationer och service. Här erbjuds balkong i söderläge respektive stor takterrass med himlen som närmsta granne, även den placerad i optimalt söderläge. Väl utnyttjade kvadratmeter är fördelade på ett rymligt vardagsrum med otroliga ca fem meter i takhöjd, fyra möjliga sovrum, två badrum fördelade på vardera våningsplan med dusch respektive badkar, kök i original och stor hall. Tack vare lägenhetens placering högst upp i huset och med ett genomgående läge och generösa fönsterpartier får man ett mycket gott ljusinsläpp och en fantastisk rymd som genomsyrar hela bostaden.

Brf Härden 115 är en stabil bostadsrättsförening som genomfört löpande underhåll på fastigheterna och som erbjuder bland annat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd och tvättstuga med fyra stycken tvättmaskiner samt grovtvättmaskin. Huskropparna i vackert 50-tal är mycket trevliga och har en läcker utformning samt är belägna endast ett stenkast från vattnet. Här finns gemytlig innergård mellan fastigheterna med sittgrupper, grillmöjligheter och pergola. På innergården finns även sandlåda och utrymme för barnen att leka. Föreningen har även 6 st hyresrätter vilket kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring och man har även låtit bygga om ett antal lokaler till bostadsrätter vilket ger god ekonomi till föreningen. Under våren kommer det att genomföras ett fönsterbyte i föreningen med start vecka 9 i samma uppgång som denna lägenhet (Gröndalsvägen 106). Renoveringen kommer att finansieras av likvida medel. Inom de närmsta 2-3 åren kommer man även att genomföra ett stambyte i fastigheten, även inför denna renovering finns god likviditet.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och härliga vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Det finns sköna möjligheter till svalkande dopp runt kvarteret och vid vattnet väntar badbryggor vid klipporna. Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 strax nedanför bostaden samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. Nedanför på Gröndalsvägen finns även konditoriet Thelins. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, Systembolaget och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje. Korsar man Liljeholmsbron når man Södermalms första anhalt Hornstull med en härlig puls där man hittar flertalet restauranger, caféer och trevliga Tantolunden.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Signe Caroline Sjövall

Notar
Mäklare Signe Caroline Sjövall, Notar
0708-99 79 72
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.