Gröndalsvägen 161, 3tr

Gröndal, Stockholm Se på karta

5 995 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Byggår
1982
Förening
BRF Ekensbergs Udde
Om föreningen
Avgift
5 238 kr/mån
Pris/m²
57 644 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna smakfullt renoverade gavelfemma med Mälarglimt & stor balkong!

Lägenheten präglas av ett underbart ljusinsläpp tack vare det höga läget i kombination med stora fönsterpartier i tre väderstreck, varifrån man från delar av bostaden har utsikt mot den omkringliggande grönskan och även glimtar av Mälaren. Disponeringen bjuder på generösa och sociala sällskapsytor, goda möjligheter till förvaring, stor balkong med sol från eftermiddag till kväll samt dubbla badrum med duschmöjligheter. Interiören är genomgående stilfull och utgörs av ljust kök i sober kulör, stilfulla golv samt smakfullt renoverade badrum med golvvärme.

Stabil och välskött förening med bl.a. tvättstugor, stora källarförråd, barnvagnsrum, gästlägenhet och 9 hyresrätter kvar, (vilka kan betraktas som ett stort dolt kapital). Varmgarage med bl.a. spolplatta finns att hyra i grannföreningen och tvärs över gatan finns den stora populära gemensamhetslokalen Varvseken.

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (det finns båda en brygga och klippor inom badrocksavstånd) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé, och runt husknuten går färjan som tar dig till bl.a. Mälarhöjdsbadet, Stadshuset och Drottningholm.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar