Nyproduktion

Sveagatan 3 Lgh 3:1301

Grossgärdet, Norrtälje Se på karta

5 620 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Våning
4 av 4
Planerat tillträde
Februari 2021
Avgift
6 325 kr/mån
Pris/m²
47 227 kr/m²
Nyproduktion

Snart inflyttningsklar takvåning om fem rum som har det mesta man kan önska sig. Högst upp i huset, härligt ljusinsläpp, öppna sociala ytor. Extra allrum/TV-rum med utgång till terrassen som även kan användas till sovrum, master bedroom med egen balkong, rymlig frukostbalkong från köket mot innergården. Terrassen är hela 24 kvm och vetter åt väster för bästa kvällssolsläge. Kök med plats för många, praktisk köksö, två WC/duschrum som båda har fönster. Det ena badrummet är utrustat med tvättstugedel. Tre sovrum varav två har garderobslösning med skjutbara dörrar. Lägenheten är extra påkostad vad det gäller inredningsval och är utrustad med komfortvärme i båda badrummen, infällda spotlight i badrumstak, förberedd för braskamin, snyggt pärlgrått kök med stilsäkra naturfärgade läderhandtag, rostfria vitvaror, massiva oljade bänkskivor i trä. Noggrant utvalt för att skapa just ditt drömboende.

Brf Fjärilen är beläget i ett av Norrtäljes mest efterfrågade områden och utgör den andra etappen i en fristående huskropp. Ett modernt och stilfullt boende med hög komfort med hiss, garage samt lägenhetsförråd i huset. Fjärilen består av 28 välplanerade lägenheter i en hästskoformad byggnad som omsluter den gemensamma södervända, trivsamma bostadsgården. Ett bekvämt och centralt boende med gångavstånd till charmiga Norrtälje stads utbud och service. Här finns även tillgång till en gästlägenhet som är utrustad med bastu.

Brf Fjärilen ligger i området Grossgärdet, ett uppvuxet och populärt bostadsområde med direkt närhet till restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Norrtäljes unika stadskärna. Med bara ett par minuters promenad österut längs med Norrtäljeån når du den fina Societetsparken vid vackra Norrtäljeviken. Promenerar eller joggar du västerut längs ån når du Nordrona naturområde med elljusspår, roddklubb och populär badplats vid sjön Lommaren.

För mer information besök gärna www.credentia.se

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    dec
    Sön 6 dec
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.