Blåklocksvägen 19

Hällby, Eskilstuna Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119,5 m²
Förening
HSB BRF Gustavsborg i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
7 376 kr/mån
Driftkostnad
8 880 kr/år
Pris/m²
15 021 kr/m²
Antal besök
919
Dagar på Hemnet
2

Barnvänligt och praktiskt boende på hörntomt i attraktiva Gustavsborg!
Lättskött och bekväm enplanare som under senare åren moderniserats och renoverats från golv till tak. En bostad som präglas av generösa sociala ytor. Planlösningens vinkel och stora fönsterpartier skänker ett härligt ljus åt de öppna ytorna. Välkomnande hall med inbyggd garderobslösning med skjutdörrar och öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet är planerat i vinkel och leder ut till en helt insynsskyddad och vindskyddad innergård med inglasat uterum och liten lättskött trädgård. Ett perfekt läge för rymningsbenäget smått och lata sommardagar i solstolen. De ljust renoverade ytorna, vita väggarna och ljusgrå golven, går i snygg kontrast till det svarta moderna köket som har helintegrerade vitvaror, rymligt matplats och bra arbetsytor. 4 sovrum, varav 3 belägna i anslutning till badrum och tvättstuga. Det 4:e sovrummet är separat beläget i anslutning till vardagsrummet vilket gör det till ett perfekt föräldrasovrum eller hemmakontor. Helkaklad gästtoalett och vitmålat badrum med designat badkar och praktisk tvättstuga med dusch och groventré. Framsidans öppna soldäck har morgonsol och insynsskydd av täta häckar.

Väldisponerad planlösning om 5 rum och kök, varav 4 sovrum, totalt 119,5 kvm. Lättskött bostadsrättsformat där uppvärmning, vatten och avlopp, kabel-TV och bredband ingår i avgiften. Bra förvaring med hel vind, fristående isolerat förråd om 7 kvm samt litet trädgårdsförråd. Garage i länga finns att hyra, samt fria parkeringsplatser precis intill garagen.

HSB Gustavsborg
Attraktiv HSB-förening med villor och radhus i olika storlekar och modeller, byggda 1981-82. På föreningens bilfria och gröna innergårdar kan barnen springa fritt mellan lekplatser, fotbollsplan och förskolan. Trivsam förening som bland annat ordnat med kräftskivor, gårdsfester och egen hemsida. Här finns även ett välutrustat gym, bastu, föreningslokal, två rejäla tvättstugor, övernattningsrum samt biljard- och pingisrum och ett litet bibliotek som medlemmar får låna kostnadsfritt. Gott om parkeringsplatser i såväl garage som utomhus. 100 mBit bredband.

HÄLLBY GUSTAVSBORG
Naturnära och barnvänligt område som bjuder på fina öppna allmänningar, gräsytor, fotbollsplaner och lekplatser. Ett stenkast till skogspromenader utmed häst- och fårhagar.
Busshållplats precis intill, flera förskolor och grundskola (årskurs 1-6) i området. Nära till köpcentrum med matbutik i Folkesta och 6 min med bil till shopping i Tuna Park och 9 min till centrumkärnan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 14
  jun
  Imorgon
  Anmäl dig för information om din visningstid. Tryck "boka" intill visningsdatumet på Svenskfast.se (Ej Hemnet). Max 2 pers/sällskap.
 • 16
  jun
  Ons 16 jun
  Anmäl dig för information om din visningstid. Tryck "boka" intill visningsdatumet på Svenskfast.se (Ej Hemnet). Max 2 pers/sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.