Vallavägen 107

Handen, Haninge kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1967
Förening
BRF Soluret
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
7 061 kr/mån
Pris/m²
21 857 kr/m²

Äntligen kan jag presentera denna härliga 5a där nästan allt ingår i avgiften.

Med ett lugnt gårdsläge ligger denna totalrenoverade lägenhet med hiss! Allt är nytt som golv, vitmålade väggar. kök, badrum och WC. Bostaden är bekvämt belägen en våning upp som omsorgsfullt och minutiöst renoverats med varsam hand. Här går stil och funktion hand i hand med snygga inredningsdetaljer och exklusiva materialval! Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp med utgång till den härliga och rymliga balkongen.
Bostaden erbjuder fyra tilltagna sovrum med ljusa väggar och fräscht ytskikt. Stambyte är gjort och klart, bara att flytta in och bo!

Lägenheten är perfekt belägen nära Haninge centrum och Port 73 som erbjuder ett stort urval av butiker, banker, caféer, restauranger, apotek och bibliotek. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan och Vendelsö som du når på 10-20 minuter.
Direktbussar och Pendeltåg till T-centralen från Handen i Haninge. I närheten finns även fantastiska Tyresta nationalpark som är ett av de största orörda skogspartierna i Sverige utanför fjällvärlden. Området har en av de finaste urskogarna söder om fjällregionen. Här finns många natursköna sjöar och flera vackra promenadstråk.

Helt klart en bostad för den stora familjen.
Vänta inte, anmäl dig till visningen idag! Vid frågor, kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Solomon Tumizghi

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Solomon Tumizghi, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46729861141