Terrassen 2

Härjedalen Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Förening
BRF Terrassen 2 i Lofsdalen
Om föreningen
Avgift
3 096 kr/mån
Pris/m²
29 568 kr/m²

Välkomna till brf Terrassen 2 i Lofsdalen. Nu startar försäljningen av bostadsrätter på ett av fjällens bästa lägen med ski in ski out. Skidorna på och sen är det bara att ge sig ut! Här bor man smidigt och bekvämt alldeles vid Lofsdalens attraktiva skidanläggning med barnbacke och lift precis runt hörnet. Sedan öppnar sig en spännande skidupplevelse med 25 nedfarter, 9 liftar, parker, skicross och mycket annat. Och ett stenkast bort når man längdspår, restauranger, aktivitetshus, Bike Park och lekpark.

Brf Terrassen 2 består av 20 trivsamma lägenheter på välplanerade 81 kvm. Hela fyra sovrum som erbjuder 8-10 bäddar, ett generöst kök med matplats för uppåt tio personer, ett vardagsrum med hörnsoffa, två badrum och dessutom en egen bastu som uppskattas extra mycket efter en lång dag med olika uteaktiviteter. Balkong eller uteplats, parkering och skidförråd finns till varje lägenhet. Lägenheterna säljs fullt möblerade, här finns tom husgeråd – med andra ord kan du enkelt flytta in och direkt börja njuta av fjällvistelsen!

En fördel är att alla lägenheter har fiber indraget. Och utvändigt vid entrén finns ett eget, låsbart förråd. Dessutom har p-platserna utomhus motorvärmare. Sist men inte minst – alla lägenheter är identiskt möblerade med ett basmöblemang som ingår. Detsamma gäller kökets porslin och husgeråd. Det gör det enkelt att flytta in, för att sedan i nästa steg fortsätta inreda efter egen smak och stil.

För den som vill äga sitt boende men samtidigt hitta en lösning för att finansiera en del av investeringen, så kan uthyrning vara ett alternativ. Lägenheterna har hyrts ut med mycket bra beläggning, vilket öppnar upp intressanta möjligheter.

Om man en gång valt Lofsdalen för sin fjällsemester – vinter som sommar – så vill man alltid återkomma. Lofsdalen har ett fantastiskt utbud för alla åldrar, speciellt om man älskar vacker natur med känslan av vildmark, ett aktivt och roligt friluftsliv samt uppskattar fjällvärldens genuina charm.

I den charmiga bykärnan finns bland annat matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget, restauranger, café med presentbod, turistbyrå och bensinmack. Till centralorten Sveg är det 6,5 mil.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB