Himlavägen 10A

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Gläntan 1
Om föreningen
Avgift
3 443 kr/mån
Pris/m²
38 314 kr/m²

Välkommen till denna mysiga lägenhet om två plan med en magisk panoramautsikt över fjällen och de norska bergen. Här bor ni med ski-in/ski-out och i absoluta närhet finns även skoterleder och längdspåret som tar dig upp på fjället till de milsvida slingorna.

Lägenheten erbjuder hela 86 kvm och har på entréplan ett trevligt allrum med öppen planlösning till köket och de stora glaspartier ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även utgång till altanen med bästa solläge, som kommer erbjuda många fina stunder året om. De öppna ytorna i samklang med dova toner ger den där härliga stugkänslan man är ute efter, utan att tappa det moderna och bekväma. Vidare så har entréplanet ett stilfullt badrum med bastu. Perfekt efter långa dagar ute på fjället. Hall med torkskåp.
Övre plan erbjuder ett badrum och 4 sovrum. Där två av sovrummen har utgång till balkongen, här kan ni njuta länge av att titta på den fina utsikten.
Till lägenheten finns ett förråd samt ett förråd/teknikrum.
Fiber finns indraget.

Himmelfjäll invigdes julen 2019 och har nu varit verksamt i snart 4 vintersäsonger. Man har en långsiktig vision om att utveckla destinationen med ännu fler liftar, backar, hotell, nöjesutbud och i förlängningen hoppas vi alla att en gondol binder samman Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll.

Lägenheten hyrs idag ut via Himmelfjäll och inventarier och husgeråd ingår i köpet.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070 427 01 00