Nyproduktion

Saturnusvägen 3 Radhus D3

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
2022-2023
Förening
BRF 61 Grader Nord
Om föreningen
Avgift
4 176 kr/mån
Pris/m²
42 442 kr/m²
Nyproduktion

Med ski in/ski out når du enkelt Idre Himmelfjälls pistsystem som är byggt i “Colorado-stil” med slingrande nedfarter genom trolsk fjällskog. Härliga längdspår finns rakt utanför dörren.. Restaurang Renen och Älgen är närmsta granne och likaså receptionen för Idre Himmelfjäll. Ytterligare ett skidsystem, välkända Idre Fjäll, ligger bara 6 minuter bort vilket gör att läget är optimalt för varierad skidåkning och restaurangutbud. Inflyttningsklara och uthyrningsvänliga fjällstugor. Här finns allt du behöver runt hörnet.

Lämna storstan och kom hit och andas ut. Här är det enkelt att ha ett semesterboende och att aktivera hela familjen, året runt. Sommarsemestern erbjuder aktiviteter som cykling, fjällvandring, ridäventyr och fiske. Eller varför inte en golfrunda på Idrefjällens golfklubb? Och de veckor du inte är här, finns goda uthyrningsmöjligheter.

Inflyttningsklara!
Smart, modernt och funktionellt. Med 8+2 bäddar i varje bostad finns plats för den stora familjen eller varför inte två familjer? Självklart har alla bostäder egen bastu och uteplats eller balkong. De härliga radhusen har även kamin.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Idre

Kontakt

Mikael Olson

Fastighetsbyrån Idre
Mäklare Mikael Olson, Fastighetsbyrån Idre
070-347 78 68