Kanikenäsbanken 19b

Kanikenäsholmen, Karlstad Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
2017
Förening
BRF Kanikenäsholmen
Om föreningen
Avgift
6 105 kr/mån
Driftkostnad
8 748 kr/år
Pris/m²
31 085 kr/m²

Äntligen kan vi presentera 106 väldisponerade kvadratmeter i ett av Kanikenäsholmens Town House. Med egen ingång till lägenheten bor du i etage om totalt fem rum och kök. Detta är ett boende för dig som vill ha fördelen av lägenhet men ändå känslan av ett hus. Bostaden är välplanerad och anpassad för moderna behov med noggrant utvalda detaljer. Ett idealiskt boende för hela familjen med dess rymliga sällskapsutrymmen. Vackra golv, eleganta materialval och ljusa naturfärger är några trevliga detaljer som man finner i denna bostad. Tonerna är neutrala och tidlösa vilket gör det enkelt för dig som flyttar in att prägla bostaden efter eget tycke och smak.

Entréplan erbjuder ett sovrum, stort badrum med samtliga bekvämligheter samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det eleganta köket från Marbodal är färgsatt i en ljusgrå kulör som gifter sig med resterande allrum. Det välutrustade köket är omsorgsfullt planerat med hög standard. Utgång till balkong!

Med trappa från entrén når du övervåningen som erbjuder två sovrum, ett badrum och ett stort vardagsrum. Från vardagsrummet når du ut till bostadens stora terrass i söderläge där solen kan avnjutas flertal timmar om dagen.

Kanikenäsholmen är ett nybyggt område i fin marin miljö. Ett bostadsområde i direkt anslutning till Vänern med småbåtshamn och kajer med Karlstad centrum på bekvämt promenadavstånd.

Detta är en lägenhet som bör uppleva på plats, välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Karlstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.