Orgelgatan 17

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Block
Om föreningen
Avgift
6 195 kr/mån
Pris/m²
43 402 kr/m²
Antal besök
2 626
Dagar på Hemnet
19

Välplanerad gavellägenhet med en takhöjd på 3,1 meter och kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås genom glasparti med skjutdörrar lägenhetens balkong om ca 10 kvm som ligger i söderläge. Väl tilltagna sovrum med bra förvaring i flera garderober, master bedroom har eget badrum med dusch och walk in closet. I lägenheten finns ytterligare ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Hallen har plats för både avhängning och förvaring i ett förråd.

Föreningen erbjuder de boende möjlighet till att nyttja en fantastisk spaterrass med bastu, jacuzzi och soldäck med slående vy över Svartbäcken. Samt ytterligare två terrasser varav den ena med sittgrupper och utsikt mot slottet och domkyrkan och den andra med utekök och grillmöjligheter med utsikt över Gamla Uppsalas högar. Innergården är ombonad och trevlig med pergola och grillmöjligheter.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Bilderna är från en visningslägenhet med en annan planlösning.

Tillträde from 1/12.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB