Lars Forssells gata 16, 6tr - Accepterat pris

Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun Se på karta

10 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107,5 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 8, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF Västermalmsterrassen
Om föreningen
Avgift
4 820 kr/mån
Driftkostnad
9 240 kr/år
Pris/m²
93 023 kr/m²

Accepterat pris, 10.000.000 kr. Kontakta mäklaren för privatvisning!

Välkomna till denna ljusa 5:a om 107,5 kvm på vån 6, med adress Lars Forssells gata 16. Här bor ni i en mycket hemtrevlig bostad, på en lugn och tyst adress, i populära området Hornsbergs strand. Ni bor högt upp i fastigheten i en lägenhet som erbjuder mycket väldisponerade och öppna ytor samt förmånliga förvaringsmöjligheter. Lägenhetens hjärta är den insynsskyddade balkongen om 33 kvm som sträcker sig runt huskroppen. Här erbjuds ett fantastiskt solläge från morgon till kväll men också en enastående utsikt mot Ulvsundasjön och kulturminnesmärkt byggnad. Planlösningen är idealiskt fördelade på ett stort och matlagningsvänligt kök i öppen planlösning till vardagsrummet, fyra lättmöblerade sovrum, två badrum varav ett nyttjas som tvättstuga samt ett rymligt förråd. Här hittar ni en behaglig, tyst och helt insynsskyddad bostad, samtidigt som ni har natur och vatten samt stadspulsen på gångavstånd.

Brf Västermalmsterrassen är en stabil förening med god ekonomi och grundavgifter som sänkts vid flertal olika tillfällen. Föreningens samtliga 225 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt, därtill har föreningen åtta lokaler varav en förskola. I fastigheten erbjuds 158 garageplatser till förmånligt pris, varav 50 är s.k. laddplatser.

Hornsbergs Strand är en populär framväxande stadsdel på Kungsholmen med närhet till city och samtidigt med grönska och vattnet runt knuten. Området erbjuder ett stort utbud av restauranger och caféer nere vid Hornsbergs Strand samt god service och bekvämligheter med mataffärer som ICA Maxi i näraliggande Lindhagens galleria, flera skolor och förskolor (varav en i föreningen) endast en kort promenad bort. Kommunikationsmöjligheterna i området är också mycket goda med flera busslinjer som trafikerar gatorna omkring och tunnelbanestationerna Kristineberg och Stadshagen i närheten som tar dig in till city på bara några minuter.

Välkommen till ett bekvämt och välplanerat boende nära grönska och vatten på Kungsholmen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungsholmen

Kontakta mäklaren

Sanna Rihm

Bjurfors Kungsholmen
Mäklare Sanna Rihm, Bjurfors Kungsholmen
0738775772