Nyproduktion

Inspelsgatan 4B

Lanna, Lekeberg Se på karta

1 825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Våning
2
Förening
BRF Lanna Pegs 1
Om föreningen
Avgift
4 555 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
16 295 kr/m²
Nyproduktion

I populära Lanna Valley säljer vi nu 18 st bostadsrättsradhus om 112 kvm fördelat på 5 rok! Radhusen har genomgående hög standard och entréplan består av ett fullutrustat kök från Ballingslöv eller likvärdig med mellangrå ramlucka, ljus stenskiva, vardagsrum med öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum med golvvärme, samt ett separat tvättrum. Övervåningen består av ett allrum, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med komfortvärme. Bostaden har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Exteriört kommer bostäderna att vara mörkgrå med svarta spröjsade fönster.

Till varje lägenhet finns uteplats på baksidan med generöst trädäck och trädgård. På framsidan finns biluppställningsplats med plats för 2 bilar.

Fiber är indraget till varje radhus. Tv-box med grundpaket ingår i avgiften.

Fast pris från 1 825 000 kr - 2 095 000 kr.

Första inflytt kvartal 2, 2021.

Omgivningarna är natursköna med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns den nybyggda skolan samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna Valley är ett tryggt område 15 minuter från Örebro centrum.

Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter, nybyggda förskolor och en storsatsning på skolan i Lanna gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer.

Lanna är beläget ca 2 mil väster om Örebro och ca 3 mil öster om Karlskoga. Området är i en mycket expansiv fas då kommunen nyligen uppfört en tillbyggnad på den befintliga skolan samt nyproduktion av en bollhall som blev färdigställd sommaren 2015. Skolan är från årskurs 0-6. I Lanna finns också 6 förskoleavdelningar. Mellan årskurs 7-9 går skolskjuts till Fjugesta där högstadiet finns.

I Lanna finns Lanna Lodge golf resort och bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggning. Där finns en 18-hålsbana, restaurang, hotell med 30 rum, spa och gym.

För bokning och intresseanmälan, maila fastighetsmäklare Anton Olsson.

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Trädäck och sådd gräsmatta ingår. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro