Barlastgatan 2

Limhamn, Malmö Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Atmosfären Limhamn
Om föreningen
Avgift
6 663 kr/mån
Driftkostnad
8 016 kr/år
Pris/m²
40 244 kr/m²
Nyproduktion 

Just nu, 18 MÅNADER AVGIFTSFRITT! *

WOW-faktor! Stor köksö, en balkong i väst och en i söder, gavelläge och genomgående planlösning. Högst upp i huset!

Pampig lägenhet med stora sociala ytor, fönster i tre väderstreck och två balkonger. Utmärkt planerad planlösning med för dig som önskar det lilla extra av ditt boende.

Otroligt inbjudande kök med mycket arbetsytor i öppen planlösning med vardagsrummet. Många fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en köksö gör utrymmet komplett. Här kan vännerna sippa på en fördrink medan du förbereder middagen eller barnen göra läxorna medan du tar hand om disken. Via köket nås balkongen i bästa västerläge.

Behöver ni fyra sovrum eller bara tre? I direkt kontakt med de sociala ytorna finns ett utrymme ni kan anpassa efter era behov och bostadsdrömmar. Kanske behöver ni en lugn och mysig läshörna där också bokhyllorna har sin plats? Ett gästrum, barnrum eller separat rum för matbordet? Valet är ert. Givetvis finns här gott om förvaring i form av garderober, linneskåp och klädkammare.

Via hallen når ni gäst-wc och en smart tvättutrymme. En andra balkong nås via ett av sovrummen och vetter mot den gröna innergården och soligt söderläge.

All information om projektet hittar du här: https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/malmo/limhamn/atmosfaren/

Inflyttning årsskiftet 2021/2022

Välj kostnadsfritt mellan en av våra tre inredningsstilar, Korall, Kristall eller Grafit.

I Atmosfären bor du med gångavstånd till både havet och Limhamns centrum och en oslagbar natur runt hörnet. Fiskare, kaféer, barer och butiker samsas med strand, golf och parker samt en magisk vy över Öresundsbron. Samtidigt är du inne i centrala Malmö på tjugo minuter med cykel.

*ERBJUDANDE - 18 MÅNADER AVGIFTSFRITT
Få mer pengar över till annat! Om du köper en lägenhet om 3-5 rok i Atmosfären får du nu ta del av vårt erbjudande om 18 månaders avgiftsfritt. Det innebär att du får en hel del pengar över som kan användas till något annat. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering, ett extra sparande för drömresan eller sommarstugan, kunna köpa möblerna du tittat på till din nya lägenhet eller helt enkelt unna dig lite extra vardagslyx.

Erbjudandet gäller när du skriver på ett kontrakt senast 31 januari 2020 och har ett värde mellan 86 454 kr och 119 934 kr beroende på vilken lägenhet du väljer. Alla våra 3or, 4or och 5or innefattas av erbjudandet, men max 7 stycken lägenheter - först till kvarn tillämpas

Vid en eventuell framtida försäljning av bostadsrätten påverkas anskaffningsvärdet av erbjudandet, för mer information kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Stockholm