Mästarbacken 48

Mälarhöjden, Stockholm Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1966
Förening
BRF Mästarbacken
Om föreningen
Avgift
6 734 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
54 580 kr/m²
Antal besök
2 248
Dagar på Hemnet
5

BLIVANDE FAMILJEDRÖM MED ENORM POTENTIAL! NÅGOT OSLIPAD DIAMANT, OPOLERAD PÄRLA OCH YTOR MED ENORM POTENTIAL! KÄRT BARN....
Äntligen ett gavelradhus med uteplatser i öster samt väster till salu i mycket omtyckta Brf Mästarbacken! Med ett högt och inbäddat läge i området, dessutom i i mycket ljust och väldigt eftertraktat gavelläge i sydväst. En stabil grund där en stor renoveringspost är genomförd i och med att båda våtutrymmena är renoverade (badrum samt duschrum),men med genomgående moderniseringsbehov! Men med rätt vision, tålamod och uppkavlade ärmar så har man här en blivande familjedröm. Rejält vardagsrum i gavel med utgång till uteplatsen i sydväst, kök med bra matplats samt fyra bra sovrum. Bra förvaringslösningar. Såväl badrum som duschrum.

Välskött förening som har två gemensamma lokaler som medlemmarna disponerar. En större lokal för möten och fester med kök, toalett och pingisbord. En mindre lokal med biljardbord. På föreningens mark finns fem lekplatser, en boulebana, en basketplan och en bollplan som spolas vintertid. Stora ytor för barnspring och lek. Två av lekplatserna ligger väldigt nära denna bostad.

Möjlighet finns att öppna upp förrådsvinden med en trappa och på så sätt få till extraytor i form av biarea, efter samtycke med föreningen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  maj
  Sön 16 maj kl. 12:30–13:30
  Föranmälan krävs! Gå in på den lokala mäklarsidan och boka in specifik dag/tid.
 • 17
  maj
  Mån 17 maj kl. 19:15–19:45
  Föranmälan krävs! Gå in på den lokala mäklarsidan och boka in specifik dag/tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.