Nytorpsvägen

Marieberg, Örebro Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Avgift
4 995 kr/mån
Pris/m²
24 955 kr/m²

Nu säljstartar ett nytt spännande bostadsrättsprojekt i hjärtat av familjära och attraktiva Marieberg! Här ska 10 välplanerade och moderna radhus med hög standard uppföras i ett riktigt toppläge. Med både förskola och skola på gångavstånd är detta område optimalt för barnfamiljen som söker ett lugnt och rogivande läge med närhet till Örebro centrum.

Bostadens 112 väldisponerade kvadratmeter är fördelat över två plan. Entréplanet erbjuder fantastiska sociala och öppna ytor med fint ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Här ges gott om utrymme för både soffgruppsmöblemang och middagsbord i nära anslutning till det stilsäkra och fullutrustade köket med matplats. På entréplanet kommer även ett badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare finnas.

På övervåningen placeras tre sovrum i bra storlek samt extra sällskapsytor i ett allrum. Här ligger även ytterligare ett helkaklat badrum med dusch.

På baksidan finns gott om utrymme för familjen att umgås på! Den generösa altanen i soligt söderläge och den lättskötta gräsmattan bjuder in till riktigt härliga dagar tillsammans. På husets framsida uppförs ett tillhörande förråd och uppställningsplats för bilen.

Marieberg är ett populärt och barnvänligt område med förskola och skola F-6 i området. Busshållplats finns inom gångavstånd med bra kommunikationer till både Mariebergs köpcentrum och Örebro city. Nära anslutning till både E18/E20 samt RV51 för bra pendlingsmöjligheter.

RADHUS NR 1 OCH 2 ÄR BOKADE.

Preliminär inflyttning kvartal 4 - 2021.
Fast pris radhus (mitten) 2 795 000 kr
Fast pris radhus (gavelläge) 2 895 000 kr

OBS! Bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från slutresultatet.

Välkomna med er intresseanmälan redan idag! Maila: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro