Höstbruksgatan 13 B

Norra Borstahusen / Tegelbyn, Landskrona kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
4 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Avgift
3 695 kr/mån
Driftkostnad
24 600 kr/år
Pris/m²
34 777 kr/m²

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett av de eftertraktade radhusen i Brf Tegelbyn i Norra Borstahusen med tomt i solsäkert söderläge.

Förmånlig månadsavgift tillsammans med långsiktigt bundna lån i föreningen och uppvärmning med fjärrvärme garanterar ekonomisk stabilitet och trygghet. För 2023 gjordes ingen höjning av avgiften.

Genomgående inflyttningsklart skick och under våren 2023 kommer dessutom mindre skönhetsfel interiört att åtgärdas via nyproduktionsgarantin.

Väldisponerade kvadratmetrar fördelar sig på kök, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ytterligare en mindre matplats samt ett helkaklat badrum och tvättstuga / grovkök. Ovanvåningen erbjuder ett rymligt allrum som kan bli ett fjärde sovrum samt ytterligare tre sovrum och ett helkaklat badrum.

Trädgårdssidan erbjuder sol från morgon till kväll och uteplatsen på husets framsida välkomnar med en generös yta där plats finnes för såväl loungemöblemang att slappa som praktisk cykelparkering i anslutning till entrén.

Det rymliga, isolerade förrådsutrymmet i trädgården kompletteras av ett generöst tilltaget vindsutrymme som kan nyttjas för förvaring. Parkeringsplats i anslutning till bostaden ingår i avgiften och kan utrustas med laddstolpe för elbil.

Utmärkt läge i Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan och Säbyholms Montessoriskola, två 18-håls golfbanor, Coop-butik och STC-gym samt välrenommerade restauranger och underbara badplatser och naturupplevelser. Dessutom utmärkt pendlingsläge bara några minuter bort från motorvägen mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Två busshållplatser med avgångar mot centrum och stationen endast några minuters promenad bort.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas