Kommande

Lakevägen 42A

Örebro, Örebro Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112,4 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Förening
BRF Ekeby-Almby Strand
Om föreningen
Avgift
5 330 kr/mån
Pris/m²
20 418 kr/m²
Kommande

Välkommen till Lakevägen 42A!

Här erbjuds ett väldisponerat radhus med hörnläge vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. Den generösa ytan om 112.4 kvadratmeter fördelar sig på fem rum och kök och erbjuder ett okomplicerat boende i genomgående hög standard. Ett utmärkt boende för barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Här finns gott om utrymme för såväl hopp och lek som mysiga grillkvällar med vänner och bekanta.

Brf Ekeby Almby Strand består av 12st bostadsrättsradhus och parhus. Föreningen har ett naturskönt läge med fina strövområden. Detta trivsamma och idylliska område erbjuder härliga promenader längs Hjälmaren eller i naturreservaten runt om Ekeby-Almby. Ekeby-Almby är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, familjevänligt och attraktivt. Det finns tillgång till två förskolor - Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Du tar dig enkelt in till Örebro antingen via buss eller den fina cykelvägen längs Hjälmarvägen.

Sugen på en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden.

Kontakta ansvarig mäklare Martina Skårud på 070-210 26 09 för mer information.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.