Melodislingan 34

Östermalm, Stockholm Se på karta

13 570 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Svea Symfoni
Om föreningen
Avgift
8 021 kr/mån
Pris/m²
106 016 kr/m²
Nyproduktion 

Trevlig 5:a med två balkonger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för dig med stort umgänge eller som vill ha yta och rymd omkring dig. Kök i utförande Lotus White, Agate/Coral Clay stenbänkskiva och stänkskydd. Genomgående och med ljusinsläpp från tre väderstreck. Rymligt badrum, duschrum och tre sovrum.

Som en förlängning av ditt hem har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning, gym och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket, hänga in kemtvätten i lägenheten och hjälpa dig att boka bra restauranger. Till och med vattna dina blommor när du är på semester - en vikarierande botaniker. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Runt Kungliga Musikhögskolan, bredvid Lill-Jansskogen och Östermalms IP, bygger vi Sveakvarteren - omsorgsfullt planerade bostäder med lugna innergårdar och lekplatser. Här är det gångavstånd till en mängd fritidsaktiviteter som friidrott, ridning, bågskytte och tennis. Tunnelbanestationen Stadion ligger ett par minuter bort. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och festvåning.

Läs mer om bostaden
Veidekke Eiendom AB, Region Mälardalen

Kom på visning

  • 1
    mar
    Sön 1 mar kl. 11:00-11:45
    Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren