Hollandsresan 171

Sävja, Uppsala kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Förening
HSB BRF Växtriket
Om föreningen
Avgift
7 777 kr/mån
Pris/m²
17 045 kr/m²

***Bostaden säljs till ett FAST PRIS. Detta innebär att den första som lägger budet får köpa bostaden. Kontakta mäklaren för visning!***

Välkomna att trivas här på Hollandsresan 171. Här i denna populära och attraktiva förening saluförs nu en unik etagelägenhet.

Detta är en bostad där frasen "Bostaden upplevs bäst på plats" är ett måste att använda.

Väljer ni att bosätta er här kommer ni kunna njuta av alla fördelar som finns med att bo i en väletablerad förening, samtidigt har ni en känsla av att bo i hus. Läget är fritt och fint, här bor ni högst upp i huset med fin utsikt. Balkongen ligger beläget i ett soligt läge utan insyn. Vidare erbjuder även bostaden fyra bra sovrum, två rejäla badrum samt två allrum.

I denna förening är det bekvämt att bo, hiss från markplan, flera tvättstugor, bastu, gym, hobbyrum, övernattningsrum och festlokal att nyttja för föreningens medlemmar!
För föreningens medlemmar finns det även möjlighet att hyra parkering eller garage.

Området speglas av flera fina grönområden och ett citynära läge. Det är lätt att ta sig in till Uppsala centrum då kommunikationerna är mycket goda. För den som önskar fina promenadstråk så är Lunsen en mycket fin plats att spendera tid vid. Det finns även närhet till flertalet välsorterade mataffärer, förskolor, skolor och aktiviteter för ungdomar. Vid Sävja IP finns en fin lekplats för barnfamiljer.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Kontakta mäklaren

Mikael Lindström

HusmanHagberg Uppsala
Mäklare Mikael Lindström, HusmanHagberg Uppsala
0763248486