Jacob smålännings gata 8A

Skälby, Kalmar kommun Se på karta

2 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1957
Förening
BRF Jacob Smålänning
Om föreningen
Avgift
6 125 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år
Pris/m²
21 652 kr/m²
Antal besök
2 191
Dagar på Hemnet
6

På Skälby vilar en ljus gavelfemma. Du läste rätt. Gavelfemma. Bekvämt en halvtrappa upp med stor inglasad balkong. Här bor du med fönster i tre väderstreck.

Cirka 115 kvm har fördelats på fyra sovrum, sällskapsrum och ett hemtrevligt kök som öppnats upp mot matrummet. Kök och matrum har blivit ett. Luftigt, socialt och något alldeles extra för dig som värdesätter stora familjemiddagar. Här finns plats för hela släkten! Du kommer uppskatta de totalrenoverade badrummen. Båda helkaklade och utrustade med dusch och bubbelbadkar. Ditt sällskapsrum är väl tilltaget och även det ligger med öppning mot matrummet. Jag är fullkomligt övertygad om att du kommer imponeras av planlösningen. Äntligen en väl genomtänkt bostad. Där det sociala fått sin plats och de privata utrymmen hålls avskilda. Dina sovrum är utspridda över bostaden. The master bedroom är lugnt placerat med tillgång till hemmets stora inglasade balkong. Två av sovrummen ligger i anslutning till varandra med ett badrum emellan. Och det sista, som jag väljer att kalla gästrum, ger med sin placering, gästen lugn och ro. En annan sak, väl värd att skryta om, FÖRVARING. Äntligen en bostad där man inte tummat på förvaringen. Jag räknar till totalt 16 garderober plus ett gigantiskt förråd i källaren och en matkällare.

Bo bra i en välskött förening med trygg ekonomi och bekvämligheter såsom tvättstuga och övernattningslägenhet i huset. På Jacob Smålännings gata bor du med gångavstånd till förskola/skola, härlig natur, havet, service och kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.