Slussgatan 1B

Slussen, Malmö Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Förening
BRF Slussplan i Malmö
Om föreningen
Avgift
6 254 kr/mån
Pris/m²
43 591 kr/m²
Antal besök
5 545
Dagar på Hemnet
14

Äntligen har vi möjligheten att presentera denna unika etagevåning med genuin vindsvåningskaraktär om 149m² där öppet till nock samspelar med ett strålande ljusinsläpp, exponerade takbjälkar och karaktärsfulla detaljer i gjutjärn. Här erbjuds ett exklusivt och genomtänkta hem med påkostade materialval och smart fördelade kvadrat. Vinden renoverades och stod klar för inflyttning 2013.

Mitt i bostadens centrum finner vi en öppen och exklusiv köksmiljö från Ballingslöv invid det stora och sociala allrummet. Här kommer man att trivas i de större sociala sammanhangen. Naturligtvis så finns här gott om arbetsytor för de matglada och utrustat med alla vitvaror som man kan tänkas behövas! Här nås även den stora terrassen om ca 17m² i bästa söderläge med sol under hela dagen. Här får man plats för större matgrupp, lounge, grill och planteringar.

Denna fantastiska bostad erbjuder även två stilfullt helkaklade badrum på varsitt plan och en egen tvättstuga. Underbart allrum på övre plan med fina vinklar och separat utrymme för hemmakontoret eller mindre soffgrupp. Vidare lockar fria vyer över stad, allt på ypperligt central adress i underbart vacker byggnad anno 1927.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City