Granitvägen 4

Södra Viggbyholm, Täby kommun Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146,5 m²
Biarea
80 m²
Byggår
2011
Förening
BRF Viggby Hill
Om föreningen
Avgift
5 096 kr/mån
Driftkostnad
46 608 kr/år
Pris/m²
74 403 kr/m²
Antal besök
1 832

En utsökt etagelägenhet à 5 rum med underbar villakänsla, sjöutsikt och högt läge på Viggbyholms solsida. Bostaden är byggd 2011 och renoverad med flera påkostade åtgärder inklusive nyanlagd terrass på 70 kvm med spabad. En drömbostad med gångavstånd till strandpromenad och badplatser, idrottsanläggningar och skolor.

Bostaden omfattar 146,5 + 80 kvm i en ypperlig planlösning där vardagsrum och kök utgör i princip hela entrévåningen, som sedan fortsätter sömlöst ut på det enorma altandäcket med spabad, där du kan sitta och se ut över omgivningarna, Värtan och båthamnen strax nedanför medan du njuter av bubbelbad.

Övervåningen samlar alla övriga rum – ett allrum och tre sovrum – i ett trivsamt etage med sagolik takhöjd på över 3,40! Även häruppe njuter du av sjöutsikt och vida vyer från både allrummet, master bedroom och balkongen. Interiören är stilren och modern, med vita väggar, vitt kök och mestadels parkettgolv utom i badrummen.

Sällskapsytorna har fått mer plats genom att man byggt till en separat entré vilket samtidigt ger ett praktiskt och avskilt kapprum. Andra förbättringar och smarta lösningar är nya skjutglaspartier från köket till terrassen, solfilm på alla söderfönster, markis över terrassen och nya vitvaror (2020) i både kök och tvättavdelning.

Till huset finns ett separat förråd om 7,5 kvm. Det finns även två p-platser som tillhör lägenheten varav en med laddstolpe för elbil. En lättskött liten trädgård ramar in bostaden.

Placeringen på solsidan i Södra Viggbyholm är ett riktigt drömläge. Förutom att bostaden ligger högt och relativt fritt är det bara ett par minuters promenad till park, lekplats, boulebana och strandpromenad. Flera badplatser finns att välja mellan i närområdet, där du även har gångavstånd till fotbollsplan, rackethall, ishall och ridhus.

Välkommen till en veritabel pärla nära Värtan, där du kan njuta av skärgårdsliv nära storstan, med tillgång till badliv, båtliv och naturupplevelser – och smidiga kommunikationer då närmaste buss går två minuter bort, till bland annat Täby Centrum och Roslagsbanan.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Sofia Hörle

Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
Mäklare Sofia Hörle, Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB