Turebergsleden 109

Sollentuna Centrum, Sollentuna Se på karta

6 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Cirkushästen
Om föreningen
Avgift
6 736 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
47 674 kr/m²
Antal besök
2 098
Dagar på Hemnet
18

Högt upp i huset finner vi denna mycket välplanerade och sociala 4:a (kan enkelt göras om till 5:a) om hela 129 kvm med en stor inglasad balkong som skapat ett inglasat "uterum" som upp som förlänger uteperioden. Uterummet ligger mellan två huskroppar och har därmed vy både ut över Edsvikens villaområde men även mot den grönskande innergården, med underbart solläge där man utan ansträngning får dagsbehovet av D-vitamin uppfyllt. Till detta hem får du närhet till både all tankbar service, kommunikationer samt stora natursköna skogsområden och Edsvikens vatten med badplatser.

Lägenheten har en trivsam planlösning med tre rymliga sovrum, klädkammare, öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, duschrum och badrum med egen "tvättstuga".

Hjärtat i lägenheten är vardagsrummets öppna planlösning, vilket skapar en luftig helhet och en väldigt trivsam sällskapsyta att spela på - här är det inga problem att anordna en större fest eller middagsbjudning för många gäster om man vill. Samtidigt är de generösa ytorna något som bidrar till mycket trivsel även till vardags då familjen har gott om plats för soffhäng och tv-tittande i en avkopplande miljö.

Här får du även behovet av förvaringsplats väl tillgodosett tack vare flera garderober och en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör även ett separat stort förråd. Två badrum är ännu en praktisk faktor för en stor familj eller när man har besökare.

Förutom en bostad där familjen kan växa och trivas länge får du som sagt bästa tänkbara läge - mot en lugn gård och samtidigt med Sollentuna centrum mitt över gatan, med massor av butiker, service samt restauranger. Det är även nära till förskolor och skolor samt en rad fritids- och sportaktiviteter för barn och unga. Förutom Väsjöbacken och en hoppbacke finns både Sollentunavallen och mötesplatsen Ungdomens hus i närheten.

För hela familjen finns även tillgång till fina badplatser, bland annat i Edsviken som du når efter en kort promenad, och ett rikt friluftsliv med Järvafältets motionsspår och skidspår, skogar för strövtåg, svamp- och bärplockning med mera. Vid Edsviken finns både båtklubbar, badplatser och ett populärt utegym.

Oavsett färdsätt är det smidigt att resa åt olika håll, vare sig du ska in till city eller på utlandssemester. Pendeltåget tar dig in till stan på en kvart från centrum, det finns även ett flertal bussar som går till Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Karolinska, Kista och andra knutpunkter. Med bil når du Arlanda på dryga 20 minuter och du kan cykla på fina cykelvägar in till city.

Varmt välkommen att lämna ditt intresse till detta fina hem!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna