Senapsvägen 45

Sörby, Örebro Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Förening
Riksbyggens BRF Örebrohus nr 28
Om föreningen
Avgift
8 024 kr/mån
Driftkostnad
6 744 kr/år
Pris/m²
17 519 kr/m²

Toppenfint boende i barnvänliga Sörbyängen - hela fem rum och kök på 131 kvm i två plan! Med uteplats på både framsida och baksida så har du tillgång till solens alla timmar. På bottenvåningen finns wc/dusch med kakel och våtrumsmatta och på övervåningen duschrum med våtrumstapet samt våtrumsmatta. Härligt kök kopplat ihop med det öppna vardagsrummet med utgång till uteplatsen.
Till lägenheten hör en garage- och en parkeringsplats och det finns även ett utvändigt förråd (varm isolerat) på framsidan.

Sörbyängen är ett lugnt, barnvänligt och avskilt område som ändå har närhet till det mesta. Området är beläget ett par kilometer söder om Örebros stadskärna och här finns busshållplatser med goda förbindelser. Väl utbyggda gång- och cykelbanor leder till centrum och andra stadsdelar, med cykel tar du dig in till citykärnan på bara 10-15 minuter.
I närområdet finns dessutom både skolor och förskolor.
Strax intill finns ICA Maxi och systembolag och även söderut Coop och gymmet Friskis och Svettis. Ca 600 m mot universitetet finns även en vårdcentral.

Söder om Sörbyängen hittar du bland annat en 18-håls golfbana och stora, härliga strövområden samt Sörbybacken för skidåkning vintertid. I närområdet finns Örebro universitet, flera idrottshallar, fotbollsplaner, Gustavsviks äventyrsbad, backahallen och mycket mer.

Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro