Nyproduktion

Trutgatan hus 2 - mitt

Sörkastet, Kristinehamns kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
4 974 kr/mån
Driftkostnad
31 872 kr/år
Pris/m²
18 711 kr/m²
Nyproduktion

Brf Livsnjutaren uppförs i Kristinehamns Skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö granne med Vänern.

Här planerar LB-Hus att uppföra en bostadsrättsförening med 17 radhus med social hållbarhet i fokus. Föreningen får en lummig innergård med många mötesplatser och plats för lek. I hjärtat av innergården bygger vi ett så kallat felleshus - ett växthus med inspiration från Danmark. Felleshuset fungerar som en mötesplats för de boende med rekreation, umgänge och möjlighet att odla större delen av säsongen.

Radhusen byggs i 4 längor i två plan om totalt 17 bostadsrätter. 8 st om 128 kvm och 9 st om 110 kvm. Passar perfekt för både den lilla och stora familjen. Plats för 2 bilar på framsidan. Priser från 2.295.000 kr.
Husen är flexibelt utformade och väl genomtänkta med generöst ljusinsläpp och härlig altan på baksidan. Dessutom får man tillgång till egen brygga och badplats vid sandstrand.

Husen här kommer att gestaltas så att de väl smälter in i omgivningen, men ändå har sin egen prägel i bl a färgsättningen. En privat sfär finns med naturliga vinklar med hjälp av plank, buskage och förråd. Med husens placering optimeras solläget, för bästa utnyttjande av dagsljus. När solen är uppe kan man välja plats för både skugga och sol. Förråd finns på både framsidan av huset. Trädäck på baksidan som ligger väl skyddat av balkongen från övervåningen. Radhusen är uppdelade i fyra längor för att ge känslan av småskalighet och ökad trivsamhet. Vägarna genom kvarteret ger en luftighet och ökad trygghet samt trivsel i området.

Preliminär inflyttning beräknas till kvartal 1, 2023.

Välj ditt hus samt se vilka som är lediga via bostadsväljaren.
Länk till bostadsväljaren:
http://visuma.se/selector/brflivsnjutaren/

Länk till projektbroschyr:
https://view.publitas.com/lbhus/kristinehamn-norra-sorkastet_a4_maj-2021/page/1

Läs mer om bostaden
Bjurfors Karlstad

Kontakt

Frida Johansson

Bjurfors Karlstad
Mäklare Frida Johansson, Bjurfors Karlstad
0733204103