Nyproduktion

Vallkärravägen

Stångby Väster, Lund Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Avgift
4 570 kr/mån
Pris/m²
33 950 kr/m²
Antal besök
388
Dagar på Hemnet
2
Nyproduktion

Letar du också efter huset med stort H? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus. Vad sägs till exempel om stora, luftiga sällskapsytor för dig som gillar att ha gäster, gott om plats för familjens privatliv i tre sovrum på övervåningen, och både altan och balkong? Ett riktigt drömhus, säger vi.

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Med gott om praktiska detaljer
Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Därför har varje hus ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Här får köket en egen avdelning mot entrésidan, och det här är ett kök man vill greja i. Det har all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk – inklusive diskmaskin, förstås. I köket finns också utrymme för ett matbord, perfekt för vardagsmiddagarna och mysiga familjefrukostar. När ni blir fler vid bordet finns det gott om plats för ett rejält matsalsbord i vardagsrumsdelen. Från köket når du också en av husets praktiska höjdpunkter: en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Karolina Wictorin

OBOS Sverige
Mäklare Karolina Wictorin, OBOS Sverige
070-1646705