Nyproduktion

Brf Granfjällspisten E2

Stöten, Malung Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Våning
1
Byggår
2020
Förening
BRF Granfjällspisten
Om föreningen
Avgift
3 938 kr/mån
Driftkostnad
15 972 kr/år
Pris/m²
40 000 kr/m²
Nyproduktion

Byggstartat, tillträde v. 26 2021, endast ett fåtal bostäder kvar! I projektet Granfjällspisten finns boendet för dig som vill njuta av en storslagen fjällmiljö med vacker milsvid utsikt över de svenska och norska fjällen men samtidigt ha tillgång till Sälens bästa skidåkning via ski in- ski out läge. Moderna arkitektritade fjällboenden med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en helt magisk fjällsemester. Samtliga boenden har öppen planlösning med fint ljusinsläpp, där stora fönsterpartier ramar in en spektakulär och i det närmaste oändlig utsikt.

Byggnaderna uppförs av Österlings Bygg som sedan länge varit verksamma i området!
Gå in på projektets hemsida granfjallspisten.se för att hitta ert fjällboende, här hittar ni information och bostadsväljare.

I Brf Granfjällspisten erbjuds fyra följande bostadstyper:

3 rok om 55 kvm pris 1 795 000 fast pris, slutsålda
4 rok om 64 kvm pris 1 995 000 fast pris, slutsålda
4 rok om 68 kvm pris 2 652 000 fast pris, fåtal kvar
5 rok om 90 kvm pris 3 600 000 fast pris, fåtal kvar

Bostäderna beräknas vara inflyttningsklar vecka 26, 2021.

Bostadshusen är välbyggda och har en inbjudande exteriör med svart liggande träpanel och sedum tak.
Lägenheterna fördelas på två olika hustyper, en huskropp om 16 lägenheter med bostäder om 55 och 64 kvm samt 3 parhus med 4 lägenheter per huskropp med bostäder om 68 och 90 kvm.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden, 370 meter. Detta ger utöver en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll, långa härliga backar och varierad skidåkning som passar alla nivåer. Allt från mycket lätta gröna backar till utmanande svarta pister och offpistmöjligheter. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet Vargys skidland. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt.
I mitten av fjället hittar du Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du Sälens bästa skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Alla våra backar ligger nära våra boenden och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.

Stöten har ett stort utbud av aktiviteter och restauranger. Skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling samt bad & bastu på Vattufjäll är något som erbjuds i närheten. På nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge kan ni avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!
Här finns även Kaisers skidbod. I anslutning till Mountain Lodge byggs även ett spa/relax som står färdigt säsongen 20/21.
Nära till Trysil för den som vill göra en dagsutflykt över gränsen. Flygplatsen, Scandinavian Mountains Airport, öppnar i december 2019 då har Stöten ett strategiskt bra läge. Flygplatsen ligger ca.18 min bilresa bort.
Flygplatsen kommer möjliggöra snabba resor från Stockholm, Malmö och Göteborg, Danmark och Storbritannien.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro