Nyproduktion

Sadelgatan

Täby Park, Täby Se på karta

5 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Avgift
6 011 kr/mån
Pris/m²
46 396 kr/m²
Antal besök
1 841
Dagar på Hemnet
30
Nyproduktion

Härlig femrumslägenhet med kvällssol på din uteplats! Bli den första som flyttar in i denna ljusa och praktiska lägenhet!

Lägenheten har en välkomnande hall med praktiska garderober. Här öppnar rummet upp sig åt båda håll där du möts av ett fantastiskt ljus som flödar genomgående. Det stora och moderna köket har en öppen planlösning mot det luftiga och ljusa vardagsrummet. Badrummet är såklart helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också en ytterligare WC invid två av sovrummen. Här finns gott om förvaringsutrymmen. Välkommen till din nya verklighet!

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med för att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. I närheten byggs även en ny skola och en simhall.

Brf Parkliv är vårt tredje kvarter i nya Täby Park. Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt.

Välkommen att kontakta mäklaren och boka privat visning!

Riksbyggen ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening