Nyproduktion

Brf Kalvfjärden Lgh 10

Trinntorp, Tyresö kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Avgift
4 938 kr/mån
Driftkostnad
24 290 kr/år
Pris/m²
49 560 kr/m²
Nyproduktion

I dagsläget finns det 4 lägenheter kvar till salu i projektet, för mer information om fastigheten och visning - kontakta Tomas Eriksson mobil 070-884 09 92 mail [email protected] eller Josefine Orr på mobil 076- 804 09 04 mail [email protected] . Lägenheterna säljs till fasta priser, först till kvarn.

Brf Kalvfjärden kommer att bestå av 12 nyproducerade bostadsrättslägenheter i 2 plan om vardera 125 kvm. Takterrass med fin utsikt. Öppen spis, förråd samt carport till varje lägenhet. Vackert beläget, naturnära invid Kalvfjärdens västra strand i Trinntorp på Brevikshalvön. Preliminär inflyttning september/oktober 2022.

Förenat mellan funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan tolv bostadsrättslägenheter, möter vi samtida lösningar och exklusiva material. Resultatet är ett levande hem, fyllt av ljus. Många av de kvaliteter som den samtida arkitekturen ständigt eftersträvar återfinns bland annat i braskaminer med murade skorstenar, plankkgolv i ek, platsbyggd bokhylla samt kök från Kvänum, stora altaner och fina förvaringsutrymmen. Den gemensamma marken kommer det att finnas odlingslådor, grusgångar och närmast den allmänna vägen ned till vattnet så uppförs en fiskebod. Där varje bostad får ett eget förrådsskåp med plats för flytvästar och kajaker kan hängas upp på utsidan av boden. Kontrasten mot det nya renare formspråket ger ett eget och harmoniskt uttryck.

Brf Kalvfjärden är beläget på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Området är perfekt för en promenad eller löprunda, och på nära avstånd finns skiftande landskap med skogar, öppna marker och stränder med ett fantastiskt växt- och djurliv. Samtidigt behöver man inte röra sig en meter för att koppla av. Här har du har du alltid nära till rogivande växtlighet. Med odlingslådorna och de lummiga takterrasserna lever du med grönska in på bara knuten.
Här möts du av en välkomnande stenlagd entré som lämpar sig utmärkt för morgonkaffet, direkt förstår du att du kommit till en unik plats. Även bostädernas baksida erbjuder en generös trall belagdaltan med direkt access till förenings gemensamma ängsmark, för trevliga grillkvällar med familj och vänner. Här skapas det en harmonisk helhet för den som har höga krav på sitt boende.
Det arkitektoniska uttrycket från byggnadernas utsida går igen även invändigt och skapar bostäder med mycket ljus och rymd. Ytskikten har valts med stor omsorg för att harmonisera med det generösa ljusinsläppet och de grönskande omgivningarna. Bostäderna är fördelade på två våningsplan, sammanbundna med en öppen, luftig trappa som tar dig hela vägen upp till den privata takterrassen. Här finns möjligheten för egen odling samt plats för utekök för matlagning och middagar under varma vår- och sommarkvällar. Planlösningen är optimerad för en familj genom sovrumsavdelning på övre plan och sällskapsytor på entréplan. Praktiskt tvättstuga samt exklusiva badrum med hotellkänsla. Tillsammans med en perfekt kombination av ljus och funktion blir sovrummen till något utöver det vanliga, genom anslående kontraster mellan harmoniska kulörer. Kök och vardagsrum med öppen planlösning blir husets naturliga samlingspunkt där väl tilltagna fönster låter ljuset flöda in och skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön.

Sammanfattningsvis finner ni här ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Den

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Tyresö/Älta

Kontakt

Tomas Eriksson

HusmanHagberg Tyresö/Älta