Nyproduktion

Scheele Promenad 2 (Lgh 4152)

Tuna, Lund Se på karta

6 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Balkong
Ja
Byggår
2021
Planerat tillträde
Juni 2021
Förening
BRF Scheele Promenad 2
Om föreningen
Avgift
5 885 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/år
Pris/m²
53 913 kr/m²
Nyproduktion

I Scheele Promenad finns ett hem som passar alla. Totalt kommer 188 lägenheter fördelat på tre fastigheter att uppföras – allt från yteffektiva ettor till generösa sexor. Överst i varje hus placeras exklusiva penthousevåningar i två etage med en fantastisk utsikt över Lund.

Den andra etappen erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd som i första etappen med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller. Beräknad inflyttning är maj/juni i år.

Här erbjuds nu den sista etagelägenheten högst upp i huset på våningsplan 6 och 7. Egen takterrass med sol hela dagen och utsikt över området och hela vägen bort mot Öresundsbron. Materialen är omsorgsfullt valda, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. Alla rum har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och är, liksom köken, utrustade med vitvaror av hög kvalitet.

Vill ni boka in ett personligt informationsmöte? Hör av er så bokar vi en tid för ett möte då vi träffas i lugn och ro. Då kommer jag att informera er om lägenheten och köpprocessen.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Lund