Scheele Promenad 2 (Lgh 5152)

Tuna, Lund Se på karta

6 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Scheele Promenad 2
Om föreningen
Avgift
6 056 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/år
Pris/m²
53 333 kr/m²
Nyproduktion 

Exklusiv penthousevåning i två etage med två balkonger och en takterrass på ca 19 kvm!
Beräknad inflyttning är sommaren 2021.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk. Alla lägenheter är välplanerade med fin genomsikt och ett härligt ljusinsläpp. Materialen är omsorgsfullt valda, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. Vill du sätta personlig prägel på ditt nya hem finns inredningsval att göra, men redan i grundutförandet består inredningen av kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och är, liksom köken, utrustade med vitvaror av hög kvalitet.

Öppna gårdsmiljöer i kombination med sköna, privata uteplatser ger gott om plats för såväl umgänge som stillhet och ro. Vackra planteringar, god utomhusbelysning och gröna ytor skapar en ombonad och trygg miljö.

Vill ni boka in ett personligt informationsmöte? Hör av er så bokar vi en tid för ett möte då vi träffas i lugn och ro och pratar om projektet och tittar på vilken lägenhet som passar just er bäst.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Lund