Västgötavägen 21

Uddevalla centrum, Uddevalla kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Ollonborren
Om föreningen
Avgift
3 865 kr/mån
Pris/m²
20 567 kr/m²

Välkommen till en stor femma på Västgötavägen 21 precis öster om Uddevalla centrum med inglasat uterum!

Ni välkomnas in i lägenhet där den homogena ekparketten sträcker sig genom hela lägenheten. I hallen finner ni en klädkammare med plats för förvaring av ytterkläder samt skor. Även den lilla avlastnings stolen får plats. Att komma in i hallen är som att komma in i hjärtat direkt, nämligen vardagsrummet. En öppen yta med plats för middagsbordet eller soffgruppen och som är en av lägenhetens absoluta centrum. Lägenheten uppmäter hela 98 kvm och gör att gott om plats inte är ett problem. Från vardagsrummet ser ni in i det vackra Marbodal köket där ni finner spis och kyl-frys, micro samt diskmaskin ( dessa är integrerade) . I samband med köket finner ni även den optimala platsen för middagsbordet som passar prefekt till mindre bjudningar.

Genomgående i lägenheten är tapet/målat och ekparkett. Placerad i mitten av lägenheten finner ni det hel kaklade badrummet. Dusch, toa och egen tvättmaskin är privilegiet hemma hos Västgötavägen 21. ett av sovrummen har alla platsbyggda garderober som gör förvaringen enkel och lätt. Dubbelsängen och en byrå i varje sovrum får enkelt plats.

Som nämnts tidigare finns flera givna centrum i lägenheten och den inglasade uteplatsen är en av de. Här har ni plats för en mindre soffa och tillsammans med den mysiga filten gör detta till sommarkvällarnas självklarhet.

Föreningen Ollonborren har låga avgifter och driftkostnader. Gemensam uteplats med gill och utemöbler finns tillgängliga för boende. Även en större föreningslokal för större evenemang finns att tillgå.

För mer frågor kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman.

Varmt välkomna på visning på Västgötavägen 21!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.