Topeliusgatan 2B

Uppsala Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98,2 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2000
Förening
BRF Topeliusparken
Om föreningen
Avgift
6 195 kr/mån
Driftkostnad
1 332 kr/år
Pris/m²
26 986 kr/m²
Antal besök
1 295
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till att investera i och skapa din egna framtida bostadsdröm! Här erbjuds denna exceptionellt välplanerade gavelfemma som är i behov av renovering. Detta renoveringsobjekt säljs oerhört sällan på marknaden och har fantastiska attribut som gavelläge, två badrum med goda tvättmöjligheter, inglasad balkong med eftermiddagssol, modern och social planlösning samt en stor hiss som man når från markplanet och som går till det stora vindsförrådet (Se bild nedan). Utöver detta har lägenheten hela 4 sovrum fördelat på sina dryga 98 m². Eftersom dessa stora lägenheter sällan säljs på marknaden är det viktigt att ni meddelar ert intresse i god tid för att inte missa viktig information.

Bostadsrättsföreningen Topeliusparkens är en familjär och lugn förening som är belägen i en grönskande miljö med närhet till flertalet parkmiljöer och villakvarteret Gamla Uppsala. De tre bostadsbyggnaderna färdigställdes 2000 och det finns totalt 60 lägenheter. Bostadsrättsföreningen värms upp via bergvärme som installerades 2012 samt att de även investerat i solceller 2016. I bostadsrättsföreningen finns det en mycket trevlig och välvårdad tvättstuga i uthuset på gården.

Bostadsområdet ligger mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till flertalet parkmiljöer och naturområden. Från bostaden har ni mycket nära till flertalet servicemöjligheter vid Willys eller Gränby Centrum och köpstad. Det är dessutom mycket bra pendlarläge med direkt närhet till E4:an samt att det frekvent går bussar in till Uppsala Centrum. Det är sammantaget ett fördelaktigt område och bostad för en barnfamilj med närhet till skola och förskola i både Nyby och Gamla Uppsala.

Lägenheten är anvisad ett större vindsförråd om 7-8 m², som man smidigt når med hjälp av den stora hissen.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Joel Cruickshank

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Joel  Cruickshank, Mäklarhuset Uppsala
0762606691

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    feb
    Sön 28 feb
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.