Klara Västra Kyrkogata 17

Vasastan Norrmalm, Stockholm Se på karta

31 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
157 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Orgelpipan 12
Om föreningen
Avgift
12 316 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
197 452 kr/m²

Unik våning belägen i spektakulära Continental Apartments som erbjuder lyx och service av internationell klass. Här erbjuds ett fullservicekoncept som bland annat innefattas av möjlighet till roomservice, tvätt- och städtjänster, gym etc. (se mer information under rubriken Förening). Direktaccess till Centralstationen finns från fastigheten vilket gör att gaten på Arlanda nås på bara ca 30 minuter från lägenhetens dörr. Genom stora panoramafönster samt från balkong och privat terrass erbjuds dessutom kanske Stockholms vackraste utsikt med Riddarfjärden och Stadshuset i närmaste blickfång.

Lägenheten har ritats av danska arkitetkbyrån 3XN och interiören utformats av Andreas Martin-Löf och erbjuder en standard där inget tummats på utan här finns de bästa materialen, den bästa utrustningen och unika skräddarsydda lösningar. Bland materialvalen kan nämnas vitvaror från Gaggenau, blandare från Vola samt badrum helt i Carraramarmor. Lägenheten är även utrustat med ett KNX-system som styr belysning, inbyggt musiksystem, klimat och solavskärmning.

Föreningen accepterar även juridisk person som förvärvare och andrahandsuthyrning (minst en månad) tillåts dessutom.

Välkommen till detta tillfälle att förvärva ett unikt boende med utforning och stil som för tankarna till en Manhattanvåning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vasastan