Västmannagatan 13

Vasastan Norrmalm, Stockholm Se på karta

18 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1880
Förening
BRF Lilla Berget Norrmalm
Om föreningen
Avgift
5 777 kr/mån
Pris/m²
140 625 kr/m²
Antal besök
6 689
Dagar på Hemnet
8

## FÖRANMÄLAN TILL VISNING KRÄVS ##

Magisk vindsvåning med generösa sällskapsytor och terrass i bästa västerläge. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med ca 3,5 meter till tak samt flödande ljus från stora fönsterpartier och terrass. Utmärkt disponerad planlösning med fokus på sociala ytor för familj och vänner. Master bedroom och två mindre sovrum är placerade i en privat del av våningen medan det fjärde sovrummet ligger i anslutning till köket och har en disponering i två nivåer vilket bjuder in till spännande och kreativ möblering. Från matplatsen i köket nås den underbara terrass från vilken härlig eftermiddags- och kvällssol kan avnjutas. Två fullstora badrum finns i våningen där det ena förutom WC och handfat har dusch och en tvättstugedel. Det andra badrummet har badkar, WC och handfat.

Våningen är den del av Balders nyproduktionsprojekt Västmannagatan 13 där Balder i samarbete med arkitekten och inredningsdesignern genomfört ett omfattande arbete med att skapa ett modernt och funktionellt hem anpassat efter husets ålder. Fastigheten uppfördes 1880 och har av Stockholms stadsmuseum klassificerats som särskilt värdefull ur ett kulturhistoriskt perspektiv, vilket är något som tagits stor hänsyn till vid återställandet.

För en komplett presentation av projektet med materialbeskrivningar etc., läs gärna Bomagasinet som ni hittar under "Viktiga dokument och länkar"

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vasastan