Fabriksgatan 16

Väster, Lunds kommun Se på karta

5 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Sockerbruket 2
Om föreningen
Avgift
5 543 kr/mån
Driftkostnad
8 640 kr/år
Pris/m²
53 108 kr/m²
Antal besök
2 428
Dagar på Hemnet
8

Nu ges tillfället att förvärva denna välplanerade och smakfulla 5:a med hög standard och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Här samsas härligt ljusinsläpp från stora glaspartier, genomgående hög standard på materialval och funktionalitet, komfort och kvalitet. Det är bara att flytta in och njuta!
Lägenheten om 111 m² är placerad på tredje våningen. Boendet erbjuder utmärkta bekvämligheter såsom hiss, garage, bra förvaringsmöjligheter, klädkammare, två badrum inklusive tvättavdelning. Lägenheten har fyra harmoniska sovrum och ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Det välutrustade och smakfullt designade köket som renoverades 2019 erbjuder alla möjligheter till både praktisk och angenäm matlagning. Från köket går man direkt ut på den trivsamma balkongen belägen i härligt västerläge.

Sockerbruksområdet ligger i ett av Lunds mest spännande och attraktiva områden. Alldeles om hörnet ligger Bjeredsparken, ett nyrestaurerat grönområde. Förutom vackra träd, gamla liksom nyplanterade, och generösa gräsmattor finns här ett utegym och en rolig och uppskattad lekplats. Utmed Bjeredsparken löper en bred helt nyanlagd promenad och cykelbana som förbinder Västra Stationstorget med Bryggaregatan. Den kantas av stora planteringar och spännande arkitektur. Sockerbruket har ett centralt läge med närhet till allt. Perfekt för den som pendlar! Bra skolor och förskolor i området.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Kristoffer Cedergren

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Kristoffer Cedergren, Bjurfors Lund Centrum
0739206654

Visningstider

  • 19
    sep
    Imorgon kl. 14:00–14:30
    Bokad visning! Boka via Bjurfors.se för att kontrollera lediga tider
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.