Nyproduktion

Brf Bredviks ängar, radhus 12

Växjö kommun Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Bredviks ängar i Växjö
Om föreningen
Avgift
5 387 kr/mån
Pris/m²
23 958 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Brf Bredviks ängar! Här planeras byggnation av totalt 21 stycken välplanerade bostäder i blandade storlekar, däribland 13 stycken snygga bostadsrättsradhus i två plan med 5 rum och kök fördelat på 120 kvm. Stor omsorg har lagts på att få till en robust planlösning som håller över tid och för olika varianter av rumsanvändning i takt med att familjens behov ändras. Rundgången på bottenvåningen erbjuder en välkomnande hall, matrum/rum, välplanerat kök, trivsamt vardagsrum med utgång till uteplats i anslutning till egen täppa samt duschrum med tvättmöjlighet. Överljuset man får in genom det öppna bjälklaget över trappan, bidrar till en känsla av rymd och luftighet. Övre plan ger möjlighet till tre sovrum, duschrum samt förråd. Balkonger i två väderstreck. Egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

Brf Bredviks ängar är ett riktigt spännande projekt där ambitionen är att bygga funktionella och energieffektiva bostäder med fokus på hållbarhet, gemenskap och miljö. Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop till de flesta inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom tillval i den nya bostaden.

Husen i föreningen placeras längst med gatan och omsluter en grön innergård med gemensamma ytor för exempelvis odling och mötesplatser. Bostäderna byggs helt i trä, både fasadmaterial och byggnadsstomme. Fasadernas kulörer varierar mellan olika nyanser av lasyr och tak med bandtäkt plåt.

En spännande kvarterslokal knyter samman området och bidrar till att sätta känslan för hela kvarteret. I projektet har stort fokus lagts på att skapa just gemensamma utrymmen i föreningen för de boende och utöver nyss nämnda planeras här flera lokaler för föreningen att utforma efter egna önskemål såsom verkstad och cykelpool. Här skapas hem att trivas i!

Tror du att din drömbostad finns här? Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakt

Martina Börjesson

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Martina Börjesson, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46704010481