Vendelsömalmsvägen 209

Vendelsömalm, Haninge kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Alfågeln 226 i Haninge
Om föreningen
Avgift
6 191 kr/mån
Pris/m²
23 351 kr/m²

5rok om 94 kvm i populär förening! Lägenheten har genomgående ljusa färgsättningar och en trevlig planlösning.
En ursprungs 4:a som av nuvarande ägare byggts om och disponeras idag som en 5:a. Ett perfekt boende för den växande familjen!

Entréhall med bra avhängingsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob och hatthylla öppnar upp mot resten av rummen. Trivsamt kök med tillhörande matplats invid fönstret ligger i anslutning till hallen. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både större soffgrupp och extra matplats. Härifrån nås den inglasade balkongen som har plats för valfria utemöbler samt trevlig växtlighet. Skyddat läge mot grönskande innergård samt söderläge som ger generösa soltimmar. Vidare finns det i lägenheten två badrum samt fyra ombonade sovrum.

Här bor ni i en eftertraktad och lugn del av Vendelsö med härliga naturområden runt knuten. Fantastiska Tyresta park erbjuder härliga vandringsled och café. Närhet till bra busskommunikationer som tar er enkelt mot både Gullmarsplan samt Stockholm central vid rusningstid. Skolor och förskolor i närområden. Mataffär och restaurang inom kortare avstånd; vidare erbjuder Port 73 och Haninge C köpcentrum ett brett utbud av butiker och service.

Brf Alfågeln 226 är en trivsam och välskött förening som förvaltar parkerings- och garageplatser till medlemmar (separat kö). Det finns även gästparkering. I samma port ligger tvättstuga och bastu. För övrigt har föreningen ett gym, festlokal/café och en boulebana som går att hyra. Även en övernattningslägenhet. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och el! För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://www.alfageln.net/.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Varmt välkomna på visning!
För alternativa visningstider vänligen ring/ mejla ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Katrianna Saksanen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Katrianna Saksanen, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0708-43 99 56

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.