Mäster Henriks Allé 18

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108,9 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1993
Förening
BRF Vibygården 2
Om föreningen
Avgift
6 642 kr/mån
Driftkostnad
12 516 kr/år
Pris/m²
34 848 kr/m²

Rymligt BR-radhus med ett av de bästa lägena i populära Viby. Strålande utsikt mot öppna fält i norr & vacker trädgård i söder! Här får du en flexibel planlösning med möjlighet till 4 sovrum beroende på familjens önskemål och behov. Lägg då att de ingår en parkeringsplats i carport. Laddning för elbilar finns tillgängligt vid varje p-plats i carportarna.

Entrévåningen blir familjens naturliga sällskapsvåning med ett trevligt arbetskök med matplats för 6-8 personer invid fönster mot framsidan. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och stor matplats samt utgång till baksidans stora altan. Vidare har ni det första badrummet med dusch och wc samt en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Den stora hallen har gott om plats för både barnvagn och förvaring i hel garderobsvägg, här behöver ni inte trängas när ni kommer hem med både barn och matkassar. Övervåningen rymmer nu tre sovrum och en stor klädkammare som enkelt även kan användas som ytterligare ett sovrum. Förutom det finns bostadens andra badrum med badkar. Förvaringen i huset har ni gott om, men ni har även ett externt förråd på framsidan.

Till samtliga lägenheter ingår en parkeringsplats i carport. Laddning för elbilar finns tillgängligt vid varje p-plats i carportarna. Medlemmen står själv för för kostnaden för förbrukning av el av el. Föreningen har också egna besöksparkeringar.

Stor guldstjärna är den stora altanen som är vetter mot allmänning. Vid entrén till huset finns ett stort förråd och en mycket vacker planterad och genomtänkt trädgård i perfekt söderläge med blommor, vatten, träd och stenlagd gång till huset.

Område
Området är lugnt och barnvänligt med gångavstånd - utan att behöva korsa någon bilväg - till både skolor och förskolor. Flera lekplatser finns på gångavstånd. Ett stenkast bort ligger Järvafältet med grönska, promenad- och cykelvägar samt motionsspår. I Viby har du nära till både ridskola, golfbanor, ute-gym, en nybyggd parkourbana, fotbollsplan och cykelavstånd till badplatser. På vintern (när vädret tillåter) kan du underhålla dig med skidåkning i fina spår eller långfärdsskridskor på sjön Ravalen ett stenkast bort eller Norrviken och dess plogade skridskobanor på upp till 14km. Ett flertal idrottsanläggningar finns i närheten, som Sollentuna fotbollshall och Sollentunavallen med anläggningar för friidrott, fotboll och hockey.

Service
Service har du vid Norrvikens centrum med en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött och Deli, vårdcentral samt både pizzeria, grill, sushi och thaikrog med mera. Vill du ha något som är ännu närmare så har du en populär pizzabutik 200 m från huset. För ett större shoppingutbud är det nära till både Rotebro- och Häggviks Handelsplats samt Sollentuna centrum. Till Barkaby centrum åker du smidigt med bil och till nya Mall of Scandinavia kan du också ta pendeltåget.

Kommunikationer
Närmaste busshållplats nås på gångavstånd med buss till Norrvikens station med pendeltåg till Stockholms central (ca 20 min), Uppsala, Södertälje och Arlanda samt flera andra busslinjer. Du kan från Norrviken nå både Sollentuna centrum, Kista och Rotebro station. Vill du hellre promenera eller ta cykeln till stationen är det 1,5 km till Norrvikens pendeltågsstation. Till Kista tar du cykeln via Järvafältet på ca 20 minuter. Med bil tar det cirka 20 minuter till Stockholm City och 20 minuter till Arlanda beroende på trafik. När Förbifart Stockholm är färdigställd, är läget optimalt även för res

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Bernice Ljungdahl

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Bernice Ljungdahl, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
070-979 30 20

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.