Nyproduktion

Emblagatan 22

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Byggår
2023
Förening
BRF Åkerholmen i Linköping
Om föreningen
Avgift
6 836 kr/mån
Driftkostnad
24 864 kr/år
Pris/m²
24 549 kr/m²
Nyproduktion

I Vikingstad finner ni Linköpings grönaste kvarter, brf Åkerholmen. Här bor du i ett lyxigt bostadsrättsradhus med extra allt. Första året slipper ni betala avgiften! Just detta radhus har påkostade tillval så skicket och känslan kan inte bli så mycket bättre!

Gör en intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Detta mycket fina radhus har egen trädgårdstäppa och stor lummig gemensam trädgård. Här erbjuds också ett orangeri med matsal och loungegrupp i medelhavsmiljö och egen odling. Se orangeriet som ditt utökade vardagsrum och håll släktmiddagen eller barnkalaset i den exotiska miljön. I brf Åkerholmen finns både solpaneler och elcykelpool med lådcyklar -allt för den bekväma vardagen! Till varje radhus ingår ett förråd om 4,8 kvm med gjuten platta. Ett oisolerat förråd men isoleras enkelt själv.

Radhuset är 122 kvm i 2 plan. Huset är arkitektritat med hög kvalité som byggts av lokala snickare. Här får ni både kakel och klinker i badrum och även i kök och i hall. Kök och badrum från Marbodal. Vackra trägolv och fönsterbänkar i sten. Huset har plåttak samt träpanel.
Här finner du ett yteffektivt hus med stora umgängesytor, generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående öppet intryck som öppnar upp för gemenskap. Totalt finns tre harmoniska sovrum att nyttja varav ett större med separat klädkammare. Helkaklat badrum samt duschrum och separat tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en härlig uteplats på baksidan med trädäck och gräsmatta. Huset har smakfullt valda inredningsval som märks väl, som skapar en trivsam känsla såväl som ett gediget val av ekparkett som går som en röd tråd genom hela bostaden.
Första året slipper ni betala avgiften! Just detta radhus har påkostade tillval så skicket och känslan kan inte bli så mycket bättre! (Tillval för 145 000kr)

Denna bostad är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle.

Du når Linköpings resecentrum på endast 7 minuter med Östgötapendeln. I Vikingstad finns flera förskolor, skola F-6, livsmedelsaffär samt utomhusbadet Valkebobadet. Vikingstad är en riktig idyll väster om Linköping. Inflytt enligt ök.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakt

Jimmy Lööf

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Jimmy Lööf, SkandiaMäklarna Linköping
073-558 25 94