Björnrike Grizzlyvägen 5N

Björnrike, Härjedalens kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
108 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Dalvem Kyrkby 1
Om föreningen
Avgift
4 185 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Pris/m²
40 694 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet i nya etappen av de populära lägenheterna på Grizzlyvägen i Björnrike. Bostaden om 108 kvm i etage erbjuder en hög kvalitet med en öppen och social planlösning med tre sovrum (samt ett fjärde rum som går att använda som sovrum), två helkaklade badrum, bastu med formsågade bänkar, kök i bra standard samt enstavigt parkettgolv från Boen. Här finns även ett mindre allrum på övre plan vilket är perfekt för barnen! Bostaden går i gråa toner och med träpanel i samklang skapar det en ombonad känsla. Kaminen är centrerad i bostaden och ger den självklara mysfaktorn.

Här bor du med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget. I lägenheten finns även fiber samt nyckelfritt låssystem vilket ger ett modernt boende. Denna lägenhet har egen parkering med carport samt motorvärmaruttag och laddstolpe (11kW).

Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Vemdalen går mer och mer mot en året runt destination och med planerad inflytt i juni får du en möjlighet att uppleva den fina fjällnaturen och vad den har att erbjuda även på sommaren.

- Inflyttning under juni månad 2022.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vemdalen

Kontakta mäklaren

Andreas Palmqvist

Bjurfors Vemdalen
Mäklare Andreas Palmqvist, Bjurfors Vemdalen
070-282 89 62