Briggvägen 6B

Bredsand, Enköping Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Våning
0 av 2
Byggår
2018
Förening
BRF Briggskutan
Om föreningen
Avgift
5 566 kr/mån
Pris/m²
20 514 kr/m²
Antal besök
1 534
Dagar på Hemnet
23

Mälarnära brf-parhus med gångavstånd till Mälaren, Bredsandsbadet och naturskön miljö! Parhus om hela 146 kvm fördelat på 6 rok i två plan med terrass om ca 36 kvm på baksidan och en balkong/terrass om ca 50 kvm!
Huset är jättetrevligt och har stora sociala ytor på båda planen, ett modernt boende med hög kvalitet exteriört och interiört! På entréplan har du ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning mot insynsskyddad baksida mot skogen. Badrum med dusch, tvättstuga med groventré och ett sovrum. På övervåningen har du ett stort allrum (som går att dela av och få ett sovrum till) 2 sovrum, en stor klädkammare (fd sovrum) samt badrum med dusch.
Här bor du som i en villa fastän det är en bostadsrätt. Bostadsrätten är belägen i nedre Bredsandsskogen med endast ca 500 meter till Mälaren med bland annat badplats, sandstränder och restaurang under sommartid. Det finns massor att göra i Bredsand och här kan ni också vandra längs Upplandsleden!
Mycket bekvämt för de boende så har området också fått den moderna Matbutiken Lifvs, en obemannad butik där kunderna kan handla med hjälp av sina mobiltelefoner.
Bredsand ligger på bekvämt cykelavstånd från gemytliga Enköping centrum, dessutom perfekt beläget för dig som pendlar till Stockholm som ligger en dryg timmes bilresa bort.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.