Olaigatan 51, 2 och 3 trappor

Centralt, Örebro kommun Se på karta

14 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
172 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Rustmästaren 7 i Örebro
Om föreningen
Avgift
5 776 kr/mån
Pris/m²
86 628 kr/m²

Välkommen till Olaigatan 51! Här väntar en helt fantastisk lägenhet som för tankarna till en takvåning på Manhattan i New York. På entréplanet finns en hiss som tar dig direkt in i våningen. Du kan själv välja om du vill stiga av hissen redan på våning två eller fortsätta direkt upp till våning tre. Om du väljer våning tre kan du njuta lite extra av hissmusiken som spelas innan du stiger in i ett stort rum som kan fungera som sällskapsrum, kontor, lyxigt master bedroom eller, varför inte, en egen liten lägenhet. I det väl tilltagna rummet finns nämligen både kök och badrum. Och, som det anstår en våning av det här slaget, även bastu. Är du inte hel såld på lägenheten vid det här laget lär du bli det när du får höra att den rymliga våningen kompletteras med nästan lika mycket yta utanför bostadens väggar - på den magiska terrassen. Här kan du ställa in volymen på en behaglig nivå i de inbyggda högtalarna och njuta under parasollet medan du spanar in solnedgången över takåsarna i väster. 

Efter många och härliga soltimmar på terrassen har du givetvis möjlighet att fräscha upp dig under duschen här ute innan du svänger ihop middagen vid uteköket som bland annat har kylskåp och diskmaskin. Tycker du att det blir lite väl kyligt att avnjuta middagen på sydvästra delen av terrassen är det bara att duka på den andra sidan där tak och framdragen el till infravärme erbjuder så väl väderskydd som behaglig värme. Efter middagen kan du och ditt sällskap lägga favoritdrycken i en hink fylld med is från ismaskinen och antingen gå in i bastun eller upp på taket där ni kan beundra utsikten över staden medan ni njuter av värmen i bubbelpoolen. 

Väljer du istället att stiga ur hissen på våning två möts du direkt av ett inbjudande kök som har fin kontakt med ett av sällskapsrummen. Med ett par enkla knapptryck ställer du här in både ljuset och ljudanläggningen i hela lägenheten. I sällskapsrummet finns en både vacker och värmande öppen spis och härifrån når du en lite mindre terrass. På detta våningsplan finns också tre välplanerade sovrum och ytterligare ett sällskapsrum. Från detta sällskapsrum når du bostadens stora balkong som erbjuder en fin vy över föreningens trädgård. Denna balkong är inglasad och fungerar som ett fint extrarum långt in på hösten. Sällskapsrum nummer två kan mycket väl fungera som ett naturligt tv-rum då det finns gott om plats för en soffgrupp och annat möblemang som kan tänkas höra till. Självklart ingår den väggmonterade TV:n i köpet. Detsamma gäller bostadens fem övriga väggmonterade TV-apparater. Tycker du att lägenhetens övriga möblemanget passar dig som hand i handske finns det möjlighet att köpa alla möbler som i dag finns i bostaden. 

Master bedroom på våning 2 är utrustat med ett eget badrum och en walk-in closet. De andra två sovrummen har gott om förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. I våningens mitt ligger ett badrum och en tvättstuga.
Tar du hissen ner till markplan kan du gå vidare in bakom föreningens två ståtliga fastigheter för att njuta av trädgården och dess fruktträd. I trädgården lämnar du den känsla av Manhattan som lägenheten förde med sig för att istället landa in i Italien under renässansen. Förutom fruktträden finns här också utemöbler, en prunkande grönska, fin plattsättningen och ett stilfullt lusthus. Smyger du in bakom lusthuset kan du skymta Svartåns vattenspegel. 

Invid trädgården ligger garagelängan där du, om du köper lägenheten, givetvis erbjuds att hyra garageplats.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Anders Olsson

Notar
Mäklare Anders Olsson, Notar
0761-80 24 09
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021