Morgonvägen 1D

Edsgatan, Karlstads kommun Se på karta

2 700 000 kr

2 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Hembygden i Karlstad
Om föreningen
Avgift
6 500 kr/mån
Driftkostnad
12 060 kr/år
Pris/m²
20 000 kr/m²

Köpläge! Ta nu chansen att förvärva detta radhus där uppvärmning ingår i månadsavgiften. Det är detaljerna som gör skillnad för vad som kommer bli just ditt drömhem! Här finner ni ett hem som erbjuder hög standard, en extra känsla i detaljerna i det trivsamma området på Edsgatan. Dessutom utsikt från våning två över Alster-sjön! Komfortabelt med bergvärme som uppvärmning som dessutom ingår i månadsavgiften.

Välkommen till Morgonvägen 1D! Bostaden erbjuder ett eftertraktat hörnläge och har stora fönsterpartier och ett genomgående gott ljusinsläpp. Extra plus är den fantastiska takhöjden som finns i vissa delar av bostaden! Köket är välplanerat med mycket förvaring och en öppen planlösning mot vardagsrum. Det finns ett stort allrum högst upp i huset samt ett mindre sovrum. Radhuset fördelas på tre plan med tre sovrum, en tvättstuga, två badrum, samt två uteplatser med sol från morgon till kväll. Hela nedervåningen värms via vattenburen golvvärme. Till bostadsrätten hör egen parkering med motorvärmare (mot en avgift) samt förråd i anslutning till entrén.

Morgonvägen erbjuder bra utemiljö med närhet till härliga promenadstråk samt smidig kommunikation till Karlstad City. En naturskön miljö och vacker omgivning med skog och vatten. Bostaden ligger ca 7 km från Karlstads centrum. Edsgatan är ett område som Karlstad satsar stort på. Det är nära till sjön Alstern där det finns både bad och fiskemöjligheter. Klarälvsbanan finns nära till hands och tar dig enkelt med cykel till Karlstads centrum. I närheten finns också golfbana, vandringsleder, skolor, universitet samt matbutik.

Ett hem som bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Karlstad

Kontakta mäklaren

Adam Hertzberg

Bjurfors Karlstad
Mäklare Adam Hertzberg, Bjurfors Karlstad
073-320 41 06

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.