Sjöfartsgatan 10, 4tr

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun Se på karta

14 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Förening
BRF Linjefarten 2
Om föreningen
Avgift
8 831 kr/mån
Driftkostnad
11 600 kr/år
Pris/m²
91 411 kr/m²
Antal besök
11 772
Dagar på Hemnet
29

Rymligt drömboende med sex sovrum och flertalet balkonger och sjöglimt - Välkomna till en våning av internationell klass som är ensam i sitt slag och som erbjuder en svårslagen livskvalitet! Smakfull med mycket högt ställda krav på utförande och material. Bland annat ljusa plankgolv (vitoljat ek) kombinerat med grafitgråa detaljer, mässing och Carraramarmor. Allt känns nytt och fräscht!

Här finner ni en av Stockholms absolut bästa lägenheter, Oscar Properties, HG7. Bostaden som ligger i Packhuset har en karaktäristisk fasad som är klädd med aluminiumribbor är ritat av arkitektkontoret Dinell Johansson. Den är tveklöst en lägenhet på hög nivå, både bildligt och bokstavligt talat. Förutom att stoltsera med att den är 163kvm! ligger den även i bästa hörnläge i huset, hiss, ljus och luftig känsla med stora fönsterpartier från golv till tak. Detta hem kan också skryta med fyra balkonger och sjöglimt. Påkostat Kvänumkök med öppen planlösning samt köksö med avfallskvarn, inte mindre än fem bra sovrum samt två badrum med gedigna materialval och inredning från Kvänum. Vitmålade väggar och vitoljat ekplankgolv med golvvärme löper som en röd tråd genom alla rum - stilrent och mycket smakfullt.

Som medlem i föreningen har ni fri tillgång till gym, spa, bio, cyklar och föreningslokal dessa faciliteter når ni via hissen i samma hus. I fastigheten finns även garage med bilpool. Här bor ni centralt med närhet till skola, kommunikationer, matbutik, restauranger och grönområden samtidigt som ni promenerar över till Södermalm på 10 minuter.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Majah Huynh

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
Mäklare Majah Huynh, BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
076-604 44 00